JOA krém maszk – vélemény

A legutóbbi bbkrem.hu vásárlásom alkalmával szereztem be a JOA maszkot is. Már a honlapon felkeltette az érdeklődésemet, mert elég látványosak az előtte-utána képek, és mivel a bőröm éppen elég szeszélyes korszakát éli, minden segítség jól jön alapon, gondoltam kipróbálom!

Azóta már jó idő eltelt, és úgy gondolom, hogy itt az ideje, hogy az első benyomásaimat leírjam. Először borzasztó furcsa volt, mert nem tipikus maszk, legalábbis én ilyennel még nem találkoztam. Iszonyú hamar megszárad, szinte még fel se tettem az arcomra, már olyan száraz, mint a többi maszk 20 perc száradás után. Én kétféleképpen szoktam használni, maszkként és szimplán arctisztítóként.

Amikor maszkként teszem fel, akkor hiába szárad meg nagyon hamar, fent szoktam hagyni egy negyedóra – 20 percig, aztán langyos vízzel körkörös mozdulatokkal mosom le, így egy picit le is radírozza a bőröm.

Ha szimplán reggel-este arctisztítóként használom, olyankor pici vízzel keverve szoktam a bőrömbe masszírozni és le is mosom rögtön. Ezt inkább kúra szerűen használtam, tehát mondjuk 4-5 napnál tovább nem, utána inkább átálltam a heti 2-3 alkalomra.

Elég jól beindítja szerintem a hámlasztást, ez a régi hegeken segíthet, és az új pattanások kialakulását is megelőzhetjük vele. Én most a csokissal felváltva használom, ezt valahogy intenzívebbnek érzem, és picit jobban szárítja a bőröm, ezért muszáj kombinálnom mással is, de így teljesen jól bevált.

Egyszer egy egész estére fent hagytam nagyon vékonyan, mikor kifejezetten ramaty állapotú volt a bőröm, és reggelre egész szépen levitte a csúnyaságokat, úgyhogy SOS kezelésnek sem utolsó. 🙂

http://bbkrem.hu/kozmetikum/maszk/joa-krem-maszk.html

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .