Avon LUXE szemhéjpúder paletta – Purple Smokes

avon_luxe-szemhejpuderpaletta (5).JPG

Befotóztam a hat új LUXE szemhéjpúderpalettát, és szépen sorban végigmegyek rajtuk, elsősorban azért, mert a katalógusból rendelést szeretném könnyebbé tenni. Nehéz eldönteni egy nyomtatott mini képről, hogy akkor milyen is lesz amit kézhez kapunk majd. Nem feltétlenül a minősége, de úgy egyáltalán a színek..matt vagy selyemfényű esetleg csillámos? Ez nem fog kiderülni a papírlapokról.

Minden paletta egymással harmonizáló 5 színt tartalmaz. A csomagolásuk ugyanolyan, fényes arany kompakt, ami szörnyen gyűjti az ujjlenyomatokat. Ez a szájfénynél/rúzsnál még nem volt túl zavaró, ebben az esetben engem viszont borzasztóan idegesít. Sokkal nagyobb felületről van szó, és szerintem nagyon csúnya, ha össze van tapizva. 🙁 A szemhéjpúderek elrendezése gyakorlatilag az Estée Lauder vagy a Guerlain paletták koppintása, de azért jóval gyengébb kivitelezésben. ami nagyon tetszik, az a hatalmas tükör, ami helyet kapott benne. Ez a méret már alkalmas lehet arra, hogy utazáshoz elvigyük és akár ebben a tükörben készítsük el a sminket!

Ez a paletta kékes lilákat tartalmaz, találunk benne kiemelő színt és egészen sötétet is. A nevéhez hűen inkább egy sötétebb füstös szemhez tudom elképzelni ezeket a színeket. Minden árnyalatnak van egy pici szürkés beütése is. Ami szerintem nagyon jó, hogy egy matt feketét tettek a sok fényesebb szín mellé, így lehet picit ezzel is játszani sminkelésnél. Egyébként enyhén porolnak a szemhéjpúderek, de nem vészesen, és nem is mindegyik. A színek építhetőek, én a mintáknál próbáltam mindegyikből kihozni a maximumot, hogy lássátok mi a vége a palettának, de természetesen sokkal lágyabban is fel lehet ezeket a színeket tenni. Sima alapozót tettem a karomra és erre húztam a saját applikátorrával a mintákat, ezután természetes fényben készültek a fotók.

avon_luxe-szemhejpuderpaletta (1).JPG

avon_luxe-szemhejpuderpaletta (3).JPG

avon_luxe-szemhejpuderpaletta (4).JPG

avon_luxe-szemhejpuderpaletta (31).JPG

enyhe kék fényű bőrszín
világos lilás fényes szürke
kék fényű lila
fényes szürke
matt fekete

 Nekem a fényes szürke és a kékes lila a kedvencem belőle, ezekkel volt a legkönnyebb ezt a színt kihozni! A matt fekete túlságosan porol, és építgetni kell, a világos színek pedig engem nem hoztak annyira lázba ezekben az árnyalatokban. Számomra nem túl praktikus ez a kombináció, mert valószínűleg nem használnám ki. Azoknak ajánlom ezt a palettát, akik egyébként is ilyesmi színekkel festik magukat, és jól jön egy olyan paletta, amiben minden egy helyen van.

A 2012/16-os katalógusban lesz kapható!

Follow:
Share:
 • adryenka

  Úúúú de jó, a többire is kíváncsi vagyok 🙂

 • adryenka

  Amúgy már amikor megláttam a katalógusban, akkor tisztában voltam vele, hogy ez a termékcsalád nem tud közömbös maradni számomra. 😀 Jöhet sok sok teszt belőle 😛

 • doroffee

  Fú, a sötétlila valami gyönyörű! Csak nem tudom így eldönteni, hogy az én színeimhez jó választás lenne-e ez a paletta…

 • Katie

  Ugye lesz szó a többi színkombóról is? :O :O 😀 😀 Nagyon kíváncsi vagyok rájuk!

 • Maggie

  Persze, ahogy az időm engedi és haladok a képekkel, sor kerül mindegyikre:) Este lehet kiteszek még egyet, ha hamar befejezem a munkát!:)

 • Maggie

  jönjön:))

 • Maggie

  Mire gondolsz?

 • Ira Kharchenko

  Great colors! I love the eyeshadows:)

  http://theprintedsea.blogspot.de/

 • Malloryka

  Zöld szemszínhez, Te melyik palettát ajánlanád? 🙂

 • doroffee

  Sárgás bőr, melegbarna szem… sok hideg típusú szemhéjfesték úgy néz ki rajtam, mintha Microsoft Painttel kenték volna fel a színt :D.

 • Mau

  Szép, szép, de engem nem fogott meg. Kíváncsian várom a többi tesztet is!

 • petrus

  szerintem szavazzuk meg, hogy a sophisticated violets legyen a következő:D

  igazából az összeset nagyon várom:)