Avon LUXE szemhéjpúder paletta – Purple Smokes

avon_luxe-szemhejpuderpaletta (5).JPG

Befotóztam a hat új LUXE szemhéjpúderpalettát, és szépen sorban végigmegyek rajtuk, elsősorban azért, mert a katalógusból rendelést szeretném könnyebbé tenni. Nehéz eldönteni egy nyomtatott mini képről, hogy akkor milyen is lesz amit kézhez kapunk majd. Nem feltétlenül a minősége, de úgy egyáltalán a színek..matt vagy selyemfényű esetleg csillámos? Ez nem fog kiderülni a papírlapokról.

Minden paletta egymással harmonizáló 5 színt tartalmaz. A csomagolásuk ugyanolyan, fényes arany kompakt, ami szörnyen gyűjti az ujjlenyomatokat. Ez a szájfénynél/rúzsnál még nem volt túl zavaró, ebben az esetben engem viszont borzasztóan idegesít. Sokkal nagyobb felületről van szó, és szerintem nagyon csúnya, ha össze van tapizva. 🙁 A szemhéjpúderek elrendezése gyakorlatilag az Estée Lauder vagy a Guerlain paletták koppintása, de azért jóval gyengébb kivitelezésben. ami nagyon tetszik, az a hatalmas tükör, ami helyet kapott benne. Ez a méret már alkalmas lehet arra, hogy utazáshoz elvigyük és akár ebben a tükörben készítsük el a sminket!

Ez a paletta kékes lilákat tartalmaz, találunk benne kiemelő színt és egészen sötétet is. A nevéhez hűen inkább egy sötétebb füstös szemhez tudom elképzelni ezeket a színeket. Minden árnyalatnak van egy pici szürkés beütése is. Ami szerintem nagyon jó, hogy egy matt feketét tettek a sok fényesebb szín mellé, így lehet picit ezzel is játszani sminkelésnél. Egyébként enyhén porolnak a szemhéjpúderek, de nem vészesen, és nem is mindegyik. A színek építhetőek, én a mintáknál próbáltam mindegyikből kihozni a maximumot, hogy lássátok mi a vége a palettának, de természetesen sokkal lágyabban is fel lehet ezeket a színeket tenni. Sima alapozót tettem a karomra és erre húztam a saját applikátorrával a mintákat, ezután természetes fényben készültek a fotók.

avon_luxe-szemhejpuderpaletta (1).JPG

avon_luxe-szemhejpuderpaletta (3).JPG

avon_luxe-szemhejpuderpaletta (4).JPG

avon_luxe-szemhejpuderpaletta (31).JPG

enyhe kék fényű bőrszín
világos lilás fényes szürke
kék fényű lila
fényes szürke
matt fekete

 Nekem a fényes szürke és a kékes lila a kedvencem belőle, ezekkel volt a legkönnyebb ezt a színt kihozni! A matt fekete túlságosan porol, és építgetni kell, a világos színek pedig engem nem hoztak annyira lázba ezekben az árnyalatokban. Számomra nem túl praktikus ez a kombináció, mert valószínűleg nem használnám ki. Azoknak ajánlom ezt a palettát, akik egyébként is ilyesmi színekkel festik magukat, és jól jön egy olyan paletta, amiben minden egy helyen van.

A 2012/16-os katalógusban lesz kapható!

Follow:
Share: