Avon LUXE szájfények, rúzsok

avon_luxe (29).JPG

Elsőként a szájfényeket és a rúzsomat hoztam megmutatni, mert kommentben is ezeket kértétek a legtöbben, és én is a szájcuccokért tudok jobban lelkesedni mostanában. Nagyon fel tudja dobni a sminket egy jól megválasztott rúzs, úgyhogy rendületlenül bővítem a készleteket. 🙂

avon_luxe (28).JPG

A csomagolásuk nekem tetszik, viszont ez a fényes arany szörnyen gyorsan gyűjti az ujjlenyomatokat. A formája nagyon tetszik és a feliratok is szépek, az egésznek tényleg elegáns hatása van. Tulajdonképpen ez a fényes arany sem gagyi, kicsit hideg fogása is van, és egy kis súlya is, úgyhogy abszolút jó érzés kézbe venni, szerintem minőségibb, mint az eddigiek.

avon_luxe (31).JPG

A szájfényekre voltam a leginkább kíváncsi, és nagyon meglepődtem, amikor bejött minden elvárásom velük kapcsolatban. Inkább ajaklakknak nevezném őket, mert isteni a pigmentáltságuk és borzasztóan krémes, nagyon jó kis állaguk van. Az applikátor is jó méretű, pontosan és szépen fel lehet vele vinni a szájfényt és jól el is lehet oszlatni, egyenletes lesz a eredmény. Szájfényhez képest szerintem meglepően jó a tartóssága, mégsem ragadós, inkább tényleg egy krémes állagról van szó. Két szín van meg belőlük, egy kékes fényű lila (Steamy Plum) és egy arany csillámos korall (Extravagant Coral), mindkettő szerintem gyönyörű, és gondolkodom még egyéb színekben is!

avon_luxe (36).JPG avon_luxe (33).JPG

avon_luxe (34).JPG

A rúzs (Red Haute) egy számomra elég meghatározhatatlan szín, ugyanis picit lilás, picit pinkes, és vöröses is, egy kis arany fénnyel. Olyan igazi szép bogyó szín, ami mindenkinek istenien állhat. Így ősszel imádom az ilyen színű rúzsokat, de most ez lett a kedvencem, igazából főleg az állaga miatt. Kellemes, krémes, tartós. Nem kell 5 percenként csekkolni, hogy elmászott-e, és nagyon jó érzés viselni. Az erősebb rúzsokat tudni kell hordani, de azért nagyban megkönnyíti az ember dolgát az, hogy ha nem kell azzal foglalkozni, hogy éppen hol folyik le a rúzs a szánkról, és nem is képez egy olyan réteget, amivel kényelmetlen esetleg beszélgetni, vagy enni-inni. Tartósságát tekintve olyan felső közepesnek mondanám, egy étkezést természetesen nem bír ki, de egyébként jól bírja. 🙂

Most első körben csak swatchokat hoztam, a szám egy picit megsínylette a hirtelen jött hideget, de amint tudok mutatok velük úgyis napi sminket is, és akkor az összképet is láthatjátok majd!:)
avon_luxe (37).JPG

Összeségében szerintem megéri a picit magasabb ár, ugyanis tényleg sokkal jobb minőséget kapunk a pénzünkért cserébe. A szájfények formulája mindenképpen egy erős váltás az eddigiekhez képest.
A rúzst nem tartom olyan extrának, inkább a színválaszték miatt különlegesebb, az eddigekhez képest. Én az olcsóbb Avonos rúzsok minőségével is elégedett voltam.

Nektek hogy tetszenek?:)

Follow:
Share: