Glamour napok – Mit érdemes venni?

IMG_3436.JPG

Engem már nem kap el úgy a Glamour nap, mint régebben. Sokkal megfontoltabban vásárolok, és a legtöbb helyen a -20% sem olyan hívogató, főleg, hogy sok mindent ilyenkor elpakolnak az üzletekből. Néhány dologra persze érdemes lecsapni ilyenkor, ezért gondoltam egy gyors bejegyzésben összeszedem azokat, amiket én ajánlok! 🙂 Főleg a sminkekre hegyezem most ki a bejegyzést, de a végén azért írok pár tippet, hogy én miket szoktam ilyenkor megvenni!

A DM-ben elég jó kis akciók vannak most szerintem! Alapból van egy 50%-os kupon, amit alverde, she és Manhattan termékekre lehet beváltani. Nekem tuti, hogy ha smink, akkor a Manhattan krémes pirosítók közül választanék egyet, azok mindig is érdekeltek, de “drágállom”, 50%-al olcsóbban viszont teljesen jó árba kerül!

L’oreal termékek közül is 50%-al olcsóbban vehetünk egyet, és a hajfestékekre is találunk kupont, ha valaki ezzel festi a haját, érdemes bevásárolni belőle! Én tuti, hogy egy Infallible szemhéjfestéket vennék, ezekből még nincsen, viszont elég drágák ahhoz, hogy egyébként ne vegyem meg csakúgy. Én a zöldre vagy a kékre pályázom amúgy. Ha pedig a saját készletemből kellene valamit ajánlanom, akkor az a Mega volume Collagene 24H szempillaspirál lenne, mert ez az eddigi egyik legjobb spirálom! A L’oreal spirálok eddig sem okoztak csalódást, de most az utóbbi idők nagy kedvence ez a darab, bátran ajánlom!

Max Factor kupont tuti, hogy az új alapozóra váltanám be a helyetekben, nekem az eddigi próbálgatások alapján nagyon bevált! Pénz visszafizetési garancia is van rá, de miért ne vegyétek meg olcsóbban, ha egyszer van rá lehetőség?:)

Maybelline 50%-ot érdemes a Color Tattoo-ra elkölteni, így sokkal barátságosabb az áruk, és tuti biztos, hogy zseniális terméket szereztek be. Szerintem én is veszek majd egy új színt a készletbe! 🙂

A Douglas 20% eddig azért volt nagyon csábító, mert az Alleeban a MAC is oda tartozott, viszont, ha jól tudom idén csak a megjelölt termékekre vonatkozik a kedvezmény. Ha valakinek éppen szüksége van valamire, akkor érdemes itt megvenni, mert a törzsvásárlói kártya -5%-a hozzáadódik, tehát összesen 25% kedvezménnyel vásárolhatunk!

Én az Estée Lauder kedvezményét is igyekszem minden évben kihasználni, szerintem a 2500Ft-os kupon elég jó! Főleg, ha egy különlegesebb szettet vesz az ember, de én például ilyenkor szoktam a kedvenc satírozós végű szemceruzámat is megvenni, így azért barátságosabb az ára és ez is jó sokáig elég.

A Marionnaud-nál nem csináltak ilyen megjelölt termékes hülyeséget, szóval bármire felhasználható a -20%. Én a helyetekben valamilyen ajakcuccot vennék, méghozzá az én fogam a YSL Lip Stain-re fáj nagyon, állítólag zseniális kis cucc. A rúzsok közül pedig vagy egy Rouge G-t vagy pedig egy Chanelt vennék, azok váltak be eddig a legjobban! Szerintem rúzsoknál érezhető a minőségbeli különbség igazán, úgyhogy, ha a pénzetekért valami tényleg szuper dolgot szeretnétek, akkor ezek között érdemes nézelődni!

 

Ruhákra most nem szeretnék kitérni nagyon, mert mindenki tudja mi az, amire égető szüksége van, és mi az, amivel bőven megéri kivárni a rendes leárazást.
Ezek a kedvezmények nagyon jók lehetnek egy szép csizma beszerzésére. Rengeteg cipőboltba vannak kuponok, én biztosan egy egyszerű időtálló darabra ruháznék be, most kezdődik majd a rossz idő, tuti ki fogjátok tudni használni.
Kabátot is sikerült már ilyenkor jelentős kedvezménnyel vennem,  illetve táskákat szoktam beszerezni ilyenkor, azok ritkán maradnak meg a leárazásokra.
Minden évben bevásárolok a harisnyákból a Calzedoniában, ezt most is tervezem, plusz nálam egy-két farmer van s.o.s. listán és egy fekete bőrdzseki.

 

Ti mentek Glamour-napozni a hétvégén vagy nincs szükségetek semmire, és inkább kihagyjátok? Ha mentek, akkor mi az amit mindenképpen szeretnétek beszerezni?:)

Follow on Bloglovin

Follow:
Share: