Napi Smink – Az aktuális kedvenceimmel

FOTD_20120920 (25).JPG

A két Revlon szájfényt tavaly ősszel vettem, és eddig általában csak a halványabbikat használtam valamiért. Aztán nem olyan régen észrevettem, hogy mennyire kevés van már benne, nem véletlen, hiszen ilyen a számomra tökéletes szájfény. Eszembe jutott, hogy ott árválkodik valahol ez a szép rózsaszín is (aminek nem tudom miért Coral Reef a neve amúgy), aminek ugyanolyan tökéletes az állaga és én mégsem használom.. Na azóta viszont le sem teszem kb, állandóan ezzel kenegetem magam, annyira szép természetes színe van, és gyakorlatilag mindenhez illik.

A másik kedvencem ez a szemhéj-kombó lett, ugyanis a reggeli készülődésnél nagyon berögzült a “csak még egy 20 percet fetrengek” fázis, úgyhogy bevallom ez mind a sminkelésből megy el. Ilyenkor jól jön egy viszonylag gyors, de azért szép, bevált smink. Most a Maybelline Color Tattoo-ba szerelmesedtem bele, és ennek a tetejére ütögetem fel a Catrice Intensif Eye barnáját. Gyakorlatilag bármeddig a szememen tarthatnám szerintem, még sosem gyűrődött be, eddig 12óra volt a leghosszabb idő, amit túlélt!

Pirosítók közül a MAC Melba az örök és megunhatatlan kedvencem, imádom nézni reggel mikor felteszem és gyakorlatilag életre kel az arcom..bátran állíthatom, hogy ez a kedvenc lépésem az egész sminkelésben! 🙂

FOTD_20120920 (14).JPGFOTD_20120920 (15).JPGFOTD_20120920 (11).JPGFOTD_20120920 (41).JPG

 

Follow:
Oszd meg: