NOTD – Inky Blue

avon_ink_blue (2).JPG

Meg kell mondjam, a fekete körmöket sosem éreztem magaménak, viszont egyébként nagyon szeretem a sötét körmöket és a feketét is nagyon vagánynak tartom, csak nem feltétlenül magamon. Most találtam egy nagyon jó kis alternatívát!
Az Avon új őszi körömlakkjai között található meg az Inky Blue szín, amit akár tiszta feketének is nézhetünk bizonyos fényekben, viszont egyébként egy gyönyörű mélykék! Nekem most borzasztóan tetszik, másodszor lakkoztam ezzel, szigorúan rövid körmöket és isteni! Őszre-télre egyébként is jobban szeretem a sötét színeket, ezért kifejezetten örülök, hogy megtaláltam a “Magdi feketét”! 🙂

Sokszor merül fel kérdésként, hogy a sötét lakkok nem színezik-e el a saját körmömet. Én is szembesültem régebben ezzel a problémával, de ezt annyival meg lehet előzni, hogy kentek egy réteg alaplakkot, vagy akár egy egyszerű átlátszót a sötét alá, így nem fog érintkezni a sajátotokkal és nem marad lemosás után elszíneződés a körmökön! Megéri még egy réteggel szórakozni, szerintem egyébként is jobban terül, szebben fed minden lakk alaplakkon, mint saját körömfelületen. Ha még nem próbáltátok, próbáljátok ki!

avon_ink_blue (3).JPG

Nektek mi a véleményetek a fekete/sötét lakkokról?
Szoktatok ilyeneket használni? Nálatok is inkább őszi téli színek ezek?

Follow:
Oszd meg: