Photo Diary – Firenze

 Firenzéről hoztam szerintem a legtöbb képet, nem csoda, hiszen gyönyörű! Jó helyen sikerült letenni a kocsit, úgyhogy szuperül be tudtuk sétálni az egészet a fő látnivalókat útbaejtve. Csodás templomokban voltunk, élén ugye a Duomo-val. A kupolába is felmentem, ha valaki olyan helyen van, hogy fel lehet menni, akkor kötelező! Nekem iszonyú tériszonyom van és nem bírom az ilyen szűk járatokat, de a kilátás azért kárpótolt. 🙂
Ettünk-ittunk finomakat, jó kis lezárása volt a hétnek. Vagyis nem egészen, de arról majd legközelebb írok! 🙂
Remélem élvezni fogjátok a képeket!

Follow:
Oszd meg:

4 Comments

  1. niki
    augusztus 24, 2012 / 22:12

    Tavaly nyáron 5 napot töltöttem Firenzében és minden percét imádtam! Jó volt egy kicsit a képeidet nézegetve nosztalgiázni. 🙂 Biztos vissza fogok még menni, borzasztó különleges a kisugárzása a városnak (legalábbis számomra az volt). Imádom Olaszországot, és hát az ételek….hmmm nem utasítanék most vissza egy pármai sonkás pizzát… :)))))

  2. detty_w
    augusztus 24, 2012 / 22:50

    Annyira irigyellek, nagyon szépek a képek! Mi idén Ausztriában voltunk, az is nagyon szép volt, szerettem, de akkor is Olaszország a non plusz ultra! Egyszerűen nem lehet vele betelni(:

  3. eszti
    augusztus 24, 2012 / 23:26

    úúú az a dóm élőben valami eszméletlenhatalmas! :))

  4. Renáta Polonyi
    augusztus 26, 2012 / 12:00

    Gyönyörűséges!!! És azok a fagyi-MountEverestek, na azoktól teljesen készen vagyok! 🙂
    Pusza: Reni

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .