Gél lakk lábra?

Én eddig eléggé kimaradtam ebből a gél lakk őrületből. Őszintén szólva kicsit sem fogott meg a dolog, mert pont akkor jött be a divatba, amikor én épp megszabadultam a zselés műkörmömtől, és túl sok különbséget nem éreztem a kettő között, viszont élveztem a lakkozást és eszem ágában sem volt újra valami feltetetni, amivel aztán rohangálhatok vissza.

Ma, amikor pedikűrösnél jártam, felvetődött a téma, és végül úgy döntöttem teszek egy próbát, méghozzá a lábaimon. Ott egyébként tartósabb nekem a körömfestés, de azért annyira nem, hogy kibírjon strandolást is akár egy hétig. A nyaralásokon mindig szenvedek ezzel, plusz igazából a hétköznapokon sem mindig van időm/energiám ezzel szórakozni, viszont azt szeretem, ha szépek a körmeim kézen/lábon. Ez elég indok volt ahhoz, hogy kipróbáljam, és most egyelőre tetszik a végeredmény. 🙂 
Egyébként ezt is ugyanúgy lakkozhatom, ha van kedvem, és mivel sima franciát csináltattam, nem is lesz belőle gubanc, hogy mondjuk nem fedi be a lakk, viszont simán is jól mutat.
Most ez a főpróba, és ha beváltja a hozzá fűzött reményeket, akkor a nyaralás idején is csináltatok szerintem, hogy ne kelljen ezzel bajlódni a strandolás közben! Nagyon kíváncsi vagyok hogyan teljesít, milyen gyorsan nő, hogy fog kinézni stbstb..
Árban is nagyon barátságos volt, nem is számítottam rá, hogy ennyire olcsó lesz, és kevesebb, mint egy óra alatt megvolt a teljes pedikűrrel együtt.
(közelebbi vagy jobb képet véletlenül sem szeretnék feltenni a lábamról egyébként, nekem nagyon furik a lábas képek:D)
Nektek mik a tapasztalataitok a gél lakkal kapcsolatban? Próbáltátok kézre lábra esetleg mindkettőre? Tervezitek vagy inkább távol tartjátok magatokat tőle?

Follow:
Share:
 • Makeup Cakes

  Lábon most tesztelem, kézen abszolút bevált.

 • Mb

  Szabira én is így lakkoztatok…nem bízom a véletlenre:)
  Nagyon tartós,de állítólag nehéz leszedni,majd érdekel a véleményed erről!:)

 • Judit Törtei

  szia!! én is szeretem a gél lakkot lábon, kézen már nem annyira:( De lábon bevált. Kézen azért nem mert nekem ott például a francia nem volt tartós abszolút,de a pink például ott is jó volt. puszi

 • Ildiko Tajti

  Pont ma tettetem fel. 😀 Elvileg csak egy “sima” manikűr+pedikűrre mentem. A lábammal kezdtük, mire a kezemhez értünk, meggondoltam magam, hogy kipróbálom. A lábamon (ha nem nyaralok), min. 2 hétig is kibírja jó minőségű alap+fedőlakkal a körömlakk, szóval oda nem akartam. Amúgy gyönyörű lett! Még soha senki nem csinált ilyen szépet. (Roppant háklis vagyok, és fél mm eltéréseket, szabálytalanságokat kiszúrok…)  Korallszínt választottam. Imádom! 🙂 És sokkal olcsóbb és gyorsabb, mint a műköröm.

 • Mau

  Nekem is az van a lábkörmeimen, simán lehet fölé lakkozni (francia volt, most pedig ilyen körömágy-szín, egy semleges árnyalat), és nagyon-nagyon elégedett vagyok vele. Kézre azért nem tetettem fel, mert sűrűn lakkozok, szeretem is pingálni a körmeimet, szóval oda feleslegesnek éreztem. Nekem a lábaimon 4-5 hétig is szépen kitart, a vége felé fakul meg kopik csak picit. Én szívesen ajánlom mindenkinek, mert valóban nem műköröm-élmény. 🙂

 • Mau

  Ja, és klassz a szandál! 🙂

 • Rita Oláh

  Nekem is van kézen is lábon is. Lábon nekem extra tartós (5-6 hét akár), kézen viszont nem (1 nagyon max 2), pont azon agyaltam, hogy nyaralásra nem merem bevállalni mert tuti leválik 🙂 De amúgy imádom! 

 • Lilla

  Nekem is van, és úgy döntöttem, hogy felszerelést is veszek magamnak otthonra, mert nem bonyolultabb mint a lakkozás. A lábamon akár másfél-két hónapot is kibír, a kezemen sajnos max. két hetet, de az annak köszönhető, hogy rengeteget mosogatok, sütök-főzök, és ilyenkor nem figyelek rá…:)
  A kézen könnyű megcsinálni magunknak, nekem a lábamat a barátnőm csinálja, mert sajnos most egy darabig a pocakos állapotom miatt nem érem el rendesen. Szerintem annak akinek egy pici kézügyessége van, érdemes beruházni egy felszerelésre, nem kell hozzá sok minden és szerintem egy egyszerűbb lámpával már 15.000 forintért mindent megkapsz – több lakkszínnel. Így ha lábadra és kezedre is használod hamar visszahozza az árát. Nem tudom felétek mennyiért csinálják, de én legutóbb amikor pénzért csináltattam 7.000 forintot fizettem a kettőért. Így két alkalomból meg van a szett…:)

 • Ildiko Tajti

  Én a Deákon csináltattam, a csaj vérprofi, 1-2 héttel előre be kell jelentkezni. 4000 volt a kettő… Azért nem mindegy, hogy 7 vagy 4… 4-5000 Ft-ért épített műkörmöket lehet már csináltatni. Viszont 2000 Ft elég reális egy manikűr+gél lakkért. Ha kell valakinek megadom a számát.

 • Maggie

  Hu nekem a teljes pedikűr és a gél lakk volt 2500 Ft. Nem kis árkülönbségek vannak ahogy látom. 😮

 • Kottoka

  azt azért jobb ha tudjátok lányok, hogy az UV-s lámpa, amit ehhez használnak, rákot okozhat…nem is értem, hogy terhesen is valaki ezt, hogy meri bevállalni?! 

 • Horvth Korinna

  A gél lakot még nem próbáltam, csak a zselét, nekem az volt sokáig a körmeimen. 🙂

 • N-klari

  Azt szeretném kérdezni, hogy mivel szeded le a lakkot?

 • Ayumu89

  Maggie, te hol csináltattad? Pesti vagyok, és ilyen árért szívesen elmennék kipróbálni 🙂

 • Daniella

  több mint 2 éve használom itthon a diamonos készletemet és nem bántam meg egy percig sem h géllakkozok. Nekem a lábamon 5-6 hétig is kibítrja, semmi baja, csak anniy hogy ha nő le, már látszik! Az elején lettek csodák, de 1-2 alkalom után belejöttem… szandis időszakban pl a pedikürt pici kövecskékkel bolondítom meg, óriási sikere van mindig 🙂