Gél lakk lábra?

Én eddig eléggé kimaradtam ebből a gél lakk őrületből. Őszintén szólva kicsit sem fogott meg a dolog, mert pont akkor jött be a divatba, amikor én épp megszabadultam a zselés műkörmömtől, és túl sok különbséget nem éreztem a kettő között, viszont élveztem a lakkozást és eszem ágában sem volt újra valami feltetetni, amivel aztán rohangálhatok vissza.

Ma, amikor pedikűrösnél jártam, felvetődött a téma, és végül úgy döntöttem teszek egy próbát, méghozzá a lábaimon. Ott egyébként tartósabb nekem a körömfestés, de azért annyira nem, hogy kibírjon strandolást is akár egy hétig. A nyaralásokon mindig szenvedek ezzel, plusz igazából a hétköznapokon sem mindig van időm/energiám ezzel szórakozni, viszont azt szeretem, ha szépek a körmeim kézen/lábon. Ez elég indok volt ahhoz, hogy kipróbáljam, és most egyelőre tetszik a végeredmény. 🙂 
Egyébként ezt is ugyanúgy lakkozhatom, ha van kedvem, és mivel sima franciát csináltattam, nem is lesz belőle gubanc, hogy mondjuk nem fedi be a lakk, viszont simán is jól mutat.
Most ez a főpróba, és ha beváltja a hozzá fűzött reményeket, akkor a nyaralás idején is csináltatok szerintem, hogy ne kelljen ezzel bajlódni a strandolás közben! Nagyon kíváncsi vagyok hogyan teljesít, milyen gyorsan nő, hogy fog kinézni stbstb..
Árban is nagyon barátságos volt, nem is számítottam rá, hogy ennyire olcsó lesz, és kevesebb, mint egy óra alatt megvolt a teljes pedikűrrel együtt.
(közelebbi vagy jobb képet véletlenül sem szeretnék feltenni a lábamról egyébként, nekem nagyon furik a lábas képek:D)
Nektek mik a tapasztalataitok a gél lakkal kapcsolatban? Próbáltátok kézre lábra esetleg mindkettőre? Tervezitek vagy inkább távol tartjátok magatokat tőle?

Follow:
Oszd meg: