Kedvenc nyári pirosítóim

Nyáron szeretem bronzosítani az arcom, de emellett ilyenkor variálom legjobban a pirosítókat szerintem. Teljesen vegyes, hogy milyen hangulatom van, rózsaszínes vagy éppen barackos. Összeválogattam azokat a kedvenceimet, amikért ilyenkor szívesen nyúlok. Fontos szempont a szép szín mellett a tartósság, hiszen nem szeretném, hogy leolvadjon az arcomról. Ezeket a pirosítókat jó szívvel ajánlom!

Kiko 103

Imádom, mert pinkes és arany fényű és ezzel engem mindig le lehet nyűgözni. A Kiko pedig minőségben is abszolút meggyőzött, szerintem vetekszik a MAC pirostóival. Az árnyalatról olvastam már, hogy Nars Orgasm dupe, nekem nincs mihez hasonlítanom, de mások biztos tudják. 🙂
Aden Terracotta Baked Blush – Pink
Róla nem is olyan régen írtam, hogy ahhoz képest mennyire pénztárca barát termékről van szó, meglepően jó teljesít. Nem is maradhat ki a nyári kedvenc pirosítókból, hiszen csodás fénye van és a színe is nagyon szép! Élettel tölti meg az arcom, kicsit olyan egészségesen kipirult orcákat varázsol!
Purity Girl’s Blusher #1
Ez is a gyakran használt és imádott pirosító között van, mert egyrészt szuper cuki, másrészt nagyon jó matt világos rózsaszín, ami azért elég ritkaságszámba megy. Arról sem feledkezhetek meg, hogy szeretem magammal hordani, mert a csomagolásának és a hozzáadott puffninak köszönhetően messze a leghasználhatóbb pirosítóm, akármilyen vészhelyzetről legyen szó!
MAC – Melba 
Ez szerintem a jolly jokerem. Az egyik legjobb döntés volt, hogy megvettem. Minden sminkhez passzol, csodás barackos pírt varázsol az arcomra. Lehet nagyon lágyan és építgetve erősebben is felvinni. Akkor szeretem a legjobban, ha picit enyhébb idő van.
MAC – Warmth of Coral 
Ez sajnos limitált szín volt, de alapból nagyon szeretem a MAC mineralize pirosítóit, ajánlom is őket. Ezt a színt imádom, picit narancsos beütése van rajtam. Extra tartós és hihetetlenül pigmentált, gyakorlatilag alig kell beleérnem az ecsettel! Az egyik legjobb vételem volt, ez biztos!

Nektek mik a kedvenc pirosítótok?:)
Follow:
Share: