Napi smink – Giulette

 Ma is szörnyűséges meleg van, úgyhogy megint egy alig sminket készítettem, a főszerepben az egyik kedvenc rúzsommal. Ezt a Guerlain rúzst nagy becsben tartom, ez a legdrágább darabom, akkor meg pláne, ha az eredeti árát nézem. Nagyon szeretem ilyenkor nyáron, mert van egy kis arany fénye is ahogy rásüt a nap. Egyébként sokan írtak már nekem azzal kapcsolatban, hogy milyen high-end terméket ajánlok elsőnek, és szerintem mindenkinek egytől egyig a rúzsokat ajánlottam, szerintem ezek az egyik legjobb befektetések és azért tényleg érezni a különbséget. Viszonylag ritkán használom egyébként, nagyon nem szeretném, hogy elfogyjon! 🙂
Ezen kívül a szokásos BB krém, szempillaspirál és egy kis pirosító került fel. A képeket most kint csináltuk, mert a házat nappalra jól besötétítjük, hogy ne melegedjen fel annyira..
Ti hogyan védekeztek a meleg ellen? 
Milyen a mai sminketek?:)

Follow:
Share:
 • Rose

  Gyönyörű szép színe van a rúzsodnak, jól állnak ezek az élénkebb színek! 🙂

  http://roseballerina.blogspot.hu/ 

 • Lifelikevision

  A korall körömlakkod! Imádom! 🙂

  http://lifelikevision.blogspot.hu/ 

 • Lara Lara

  Én teljesen smink nélkül vagyok, pedig rám férne némi bőrhiba elfedés, de most az én börőm nem birná eben a melegben. Inkább a manikürre szánom az időt. Megkérdezhetem, hogy milyen géppel fotózod a sminkeket? Mert nekem egyszerűen nem sikerül egy normális fotót késziteni a sminkeimről. 

 • Sasha001256

  szia! nagyon jó a smink a korall laknak mi a neve és a száma? köszike 🙂

 • Mrcs Maria Nagy

  nagyon gyonyoruseges vagy ezen a fotosorozaton 🙂

 • Laruska Bee

  Mindig ilyen színűnek kellene lenniük a körmeidnek! 🙂 Annyira jó a bőrödhöz.

 • Maggie

  Canon SX210, semmi különös kis kompakt gép:)