OUTFIT – Nothing Really Matters

 Ezt az összeállítást viseltem a vasárnapi olvasótalálkozón, és mivel Dávid is eljött, így nem csak backstage képeket készített, hanem gyorsan lefotóztuk egymást is.
Már láthattatok rajtam egy asszimetrikus ruhát nem rég, és ott említettem, hogy több ilyen darabom is van. Ez az egyik kedvencem! Citromsárga és hátul már maxi ruha hosszúságú. Most főleg barna kiegészítőkkel kombináltam, ehhez a ruhához igazán nem kell sok minden, hogy feltűnő legyen!
A ruha egyébként az Ax Paristól van, ez már a második darabom tőlük, és teljesen elégedett vagyok a minőséggel is. Az áruk is teljesen rendben van és nagyon megbízhatóak. Az egyik legjobb webshop, amit az utóbbi időben fedeztem fel szerintem. Kilométeres kívánságlistám van, érdemes körbenézni a már leértékelt cuccok között is!
A táskát meglepiként szülinapomra kaptam Dávidtól, Púderfelhő Anditól és egy közös barátnőnktől. Alapból imádom a táskákat, úgyhogy keresve sem találhattak volna jobb ajándékot, de ezt ráadásul még ki is néztem magamnak még tél elején, csak végül sosem futottam össze vele a boltokban. Lényeg a lényeg, nagyon megleptek és innen is köszönöm még egyszer, IMÁDOM! 🙂

FOTO: Molnár-Zöldhegyi Dávid

H&M telitalpú szandál/ wedges
Avon nyaklánc/ necklace
Ebay karkötő/ bracelet
Zara bag
Follow:
Share: