Aden Terracotta Baked pirosító #1 Pink

Mára egy pirosító tesztet hoztam nektek, méghozzá az Aden Cosmetics Baked pirosító családjából. Nagyon szeretem az ilyen jellegű pirosítókat, ezért nagyon kíváncsi voltam, hogy ez hogyan fog teljesíteni. Alapból mikor kivettem a csomagból már nagyon megtetszett, mert helyes kis picike, az ilyeneket nagyon szeretem magammal vinni, plusz már ekkor megláttam, hogy ez egy gyönyörű arany fényű dolog lesz, azokért pedig külön odavagyok. 🙂

Nagyon meglepett a csomagolással kapcsolatban az, hogy 5 grammos! Meg is mutatom miért, a MAC pirosítói mindössze 3,2 grammosak, viszont jóval nagyobbak! Igaz még egyiknek sem járok az aljához közel, de már nagyon kíváncsi vagyok, hogy a MAC csomagolása vajon mégis mekkora lehet??
Egyébként semmi gond nincs a pici csomagolással, masszív darab, én bátran bedobom a neszeszerembe.
Állagra és pigmentáltságra is nagyon meg vagyok vele elégedve, ugyanis ecsettel elég egy ici picit belenyúlni, máris nagyon szép színt tudunk felvinni vele az arcunkra. Kicsit jobban porzik talán, mint egy átlag pirosító, de engem ez nem zavar kicsit sem. Könnyedén el lehet dolgozni, az arany csillámok sem idegesítőek és csúnyák, hanem nagyon aprók és így csak egy szép fényt kölcsönöznek a orcáknak. Igazi nyári darab szerintem, én legalábbis most nagyon rákaptam.
Itt láthatjátok karon, erősen és eldolgozva, természetes fényben:

 Itt pedig az arcomon bevetés közben:

(ez pedig az átlag nyári sminkem eddig júniusban, BB krém, pirosító, spirál szájfény, ennél többre nem nagyon vagyok képes ebben a melegben..)

Én nagyon megszerettem, főleg most, hogy ilyen szépen kisütött a nap, egyszerűen gyönyörű a napfényben <3 Ár-érték arányban is nagyon jó, szerintem pirosítóból nehéz olcsón igazán szépet és jól működőt találni, de ezt bátran ajánlom nektek!

A Shopline-on megtaláljátok 998 Ft-ért:
Ti ismertétek ezt a pirosítót? Hogy tetszik?

Follow:
Share:
 • Petrus

  Ó, nagyon szép színe van! 🙂

 • SophiEl

  Jajj de nagyon szép! (: Körül fogok nézni eurós/háztartási boltokban, hátha van valahol ilyen. 🙂 

 • GlossyLala

  Lovely colour.
  I wonder if you would like to follow each other : ).

   

  http://www.glossylala.blogspot.co.uk/

   

  Happy blogging!

 • Monika

  Nagyon szép színe van, és jól is áll Neked 🙂 én a Moyra boltban láttam Aden cuccokat is, bár pirosítót akkor nem láttam, de lehet már az is van….
  Bár nem ide tartozik de megkérdezem, mert tudom, hogy nagyon ott vagy az Avon világában 🙂 erről az új csodatusról nem hallottál, amit a szemhéjpúderbe mártva készíthetünk vele tust? 🙂

 • Bambusz

  Nem ide tartozik, de hol van a NIVEA-nak a “szépségbirodalma”?
  Köszi a választ. <3

  Dorka

 • Maggie

  az Astoria és a Deák között félúton kb:)

 • Maggie

  Már nálam is van és ki kellene próbálnod, jó is, hogy szóltál!:)

 • Monika

  Nekem kellene kipróbálnom? Szívesen kipróbálnám 🙂 de gondolom, az m betű helyett d-t ütöttél 🙂 ha kipróbáltad, írd meg légyszi, hogy milyen, mert ha jó akkor én is rendelek, köszi 🙂

 • Maggie

  Bocsi, igen elírás:)

 • Ánítá Babi

  Áááhhh..ez iszonyatosan szép :)))

 • Ánítá Babi

  Tartós is amúgy?:)

 • Maggie

  Nem volt problémám vele, úgyhogy szerintem igen!