Avon argánolajos hajápoló

Már írtam nektek egyszer magáról az argán olajról és egy ilyen hajápoló termékről, ezért most az átfogóbb részt kihagynám, ezt el tudjátok olvasni itt: http://www.beautyjunkie.hu/2011/11/arganolaj-haj-legjobb-baratja.html és most belevághatok így a közepébe. 🙂
Nagyon szeretem az Avon hajvégápolóit, úgy gondolom nekem gyakorlatilag attól nőtt meg a hajam annak idején, mivel nem nagyon használtam mást a samponokon kívül. Egy kedves ismerősöm hívta fel a figyelmem a “zöld kupakos” hajvégápolóra, ami az ő hajával csodát tett. Nos mivel az enyémmel is, így kíváncsi voltam, hogy vajon ez a verzió jobb lesz-e. Pont elfogyott a zöld kupakos, úgyhogy jól is jött!

Gyakorlatilag egy hajon hagyható pakolásként  nevezték meg, én mégis inkább hajvégápolónak érzem, nem szívesen kenném a hajam teljes hosszát olajjal, félve a zsírosodástól. Plusz a hajvégemnek szerintem nagyobb szüksége is van a táplálásra, mint a többi résznek.

Az összetevőket itt láthatjátok:

Az üveg csomagolás tetején egy műanyag pumpás fej adagolja a sárgás olajat. Én olyan 3-4 pumpányit szoktam eloszlatni csakis a hajvégeken. (Nálam egyébként a hajvég az a rész, amire mondjuk rá tudok fogni a tenyeremmel, szóval azért egy kicsit hosszabb szakasz.) Ezt pedig minden hajmosás után megteszem még a nedves hajon. Szép fényes, egészséges és nem mellesleg könnyen fésülhető is lesz.
Néha vasalás/göndörítés után, szárazon is beledörzsölök egy keveset a végekbe, hogy kicsit ápoljam őket pluszban.
Egy kis illata van, de nem tolakodó, nagyon enyhe és száradás után már alig érezhető.
Ajánlom mindenkinek, akinek száraz a haja, és szeretné egy kicsit fénysebbé, egészségesebbé varázsolni. Pénztárca barátabb, mint az előző argánolajos ápoló, amit mutattam, érdemes lehet tenni egy próbát vele!
Aki szerette a zöld kupakosat, annak szerintem tetszeni fog ez is!
Mit gondoltok az Avon hajvégápolóiról?
Esetleg ezt ki fogjátok próbálni?:)

Follow:
Oszd meg: