Nyaklánc – H&M vagy Ebay?

 Pont tegnap írtam erről a nyakláncról, hogy a kéket az ebayről rendeltem meg, és meg is érkezett, úgyhogy arra gondoltam csinálok egy összehasonlítást, hogy valóban ugyanazt árulja-e  a H&M, mint amit ebayről mi is megvehetünk kb 1000 Ft-al olcsóbban. 2490 Ft-ért vagy $6.89-ért juthatunk hozzá ezekhez a láncokhoz.
Ahogy az az első képen látszik is már, a különbség gyakorlatilag csak a lánc. A H&M-es daraboknak vékonyabb, kisebb szemű és sárgásabb arany a lánca, míg az ebay verziónak nagyobb szemű és rezesebb.
Csináltam pár közelit is az egyes darabokról, hogy lássátok a különbséget!

 A feketét még novemberben vásároltam, a lánca már kicsit meg is kopott, nem olyan fényes és néhol lekopott az arany is. Sokat hordtam az tény és való, de utálom, ha megkopnak a láncok, persze tudom, hogy ez egy bizsunál szinte elkerülhetetlen.
 Itt egymás mellett látszik a két féle lánc, de egyébként a bogyók rajta ugyanolyanok.

Végülis azt tudom mondani, hogy a drágább is ugyanúgy elkopik viszonylag hamar, szóval ajánlom inkább ebayről a beszerzését, mert a különbség viszont nem olyan számottevő. Felvéve egyik sem jobb vagy rosszabb, mint a másik. Én szívesen hordom majd a kéket ez egész biztos. 🙂
Innen rendeltem:
Nektek mi a véleményetek? Megvan valamelyik?
Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .