ADEN folyékony tus teszt

Ezt a tust az Aden Cosmeticstől kaptam tesztelésre, és már nagyon kíváncsi voltam rá, ugyanis a folyékony és a filces tusokkal általában hadilábon szoktam állni. Valahogy nekem nem működnek igazán jól, vagy csak én vagyok béna hozzájuk, kitudja. 
A csomagolását tekintve semmi extra, általános formája van, szerintem a legtöbb folyékony tus valami hasonlóképpen néz ki. Olyan színű az alja, mint amilyen maga a tus, ez szerintem jó dolog. Az ezüst felirat valószínűleg hamar le fog kopni róla.

Általános problémám szokott lenni, hogy nem tudok bánni az ilyen tusok fejével, úgyhogy imádkoztam miközben letekertem a kupakot, hogy kicsit keményebb legyen ne az a nyeklő-nyakló típus. 

Mázlim volt! Kicsit keményebb hegyes feje van, de nem az vaskos, hanem vékony, szóval szép vékonyka vonalat is lehet vele húzni.
Erős szépen pigmentált, viszont óvatosan kell vele vonalat vastagítani, mert ha átmész az előző vonalon vele, akkor néhol megfakítja és újra ki kell töltögetni. Ez kicsit bosszantó. Egyébként, ha már megszáradt akkor nem mozdul el a helyéről, szóval tovább nincsenek bajok vele, de a felvitelre ügyelni kell!
Nekem úgy érzem nem sikerült olyan egyenes vonalat húznom vele, amilyet a zselés tussal már pillanatok alatt meg tudok csinálni, de még gyakorolni fogok vele, mert egyébként nagyon teszik, hogy barna és szeretném használni továbbra is, például lila sminkhez kifejezetten imádnám szerintem.
Szerepelt egy korábbi napi sminknél, ITT meg tudjátok nézni.

Az ára nagyon barátságos, most akcióban is van, ahogy látom a shopline-on, mindössze 672 Ft:

Lehet kapni kék csillámos verzióban is, ez még nagyon felkeltette az érdeklődésemet, nyárra isteni lenne!

Összességében a termékre olyan 10/6-ot adnék, mert az árát megéri, de nem ez a legkönnyebben használható darabom az biztos.
Nektek mik a tapasztalatotok a folyékony tusokkal? Esetleg ezt próbálta már valaki?
Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .