A legutálatosabb körömlakklemosóm

Utálom ezt a lemosót! Nincsenek rá szavak, hogy mennyire!! Nekem eddig nem sok elvárásom volt az ilyesmikkel, szedje le a lakkot és kész. Nem igénylem az ápolást, jó illatot, semmi sem érdekel, hiszen millió mást úgyis használok a körmeim és a kezeim ápoltsága érdekében, de azt soha sem gondoltam volna, hogy az ilyen minimális elvárásaimnak sem fog eleget tenni ez az essence lemosó. 

Éppen kifogyóban volt az aktuális lakklemosóm, mikor a Cosnova rendezvényén megkaptuk ezt is a csomagban. Most már bőven a felénél járok és bátran kijelenthetem, hogy borzalmas. Én használok alaplakkot és fedőlakkot a körömlakkozásnál, nem tudom, hogy ennek lehet-e köze a dologhoz, de konkrétan sikálnom kell, és legalább 4 átáztatott vattakorongot használok el egy kezemre. De a legjobb rész most jön. Az alaplakkal konkrétan nem tud mit kezdeni.. a köröm felületén pöttyökben megmarad az alaplakk és súrolhatom bárhogy a vattakoronggal, tuti nem szedi le.
Gondoltam esetleg azért, mert aceton mentes és ezért nehezebb.. tévedtem, ugyanis az összetevő lista első helyén ott virít az aceton, szóval akad benne bőven.
Egy újabb dolog, ami taszít, az az illata. Komolyan mondom nincs rosszabb az aceton bűze és egy édeskész műkókusz szag keverékénél..bleh. Néha az egyik néha a másik érződik jobban és én legszívesebben nem vennék levegőt a művelet közben..ennél már szerintem a tiszta aceton szag is jobb..
Azt írják, hogy hidratál, de ezt is cáfolnom kell, ugyanis soha nem volt még ilyen száraz a körömágyam, mint amióta ezt használom. Beszakadozik, reped..szörnyű 🙁
Mindent egybevéve nem ajánlom a világon senkinek, hiába olcsó.
Ti milyen lemosót használtok? Meg vagytok elégedve vele?
Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .