OUTFIT – Good Morning Sunshine

Isteni idő van ma, én pedig úgy döntöttem, hogy ezt az élénk sárga trikót fogom felvenni és felavatom hozzá a legutóbbi oasap rendelésemmel érkező táskát. Azért választottam ezt a táskát, mert már régóta szemeztem vele ebayen, és igazán kíváncsi voltam a minőségére, ugyanis nagyon sok színben be lehet szerezni ezt a darabot és elég olcsó is. Akinek tetszik, érdemes megnézni, mert legalább 7-8 színben kapható. Elég kis lapos, nem is lehet úgy megtömni, de kisebb egyszerűbb programokhoz ideális, a színe pedig nekem nagyon tetszik! Viszont nagyon büdös! Nem tudom, hogy az ebay-ről rendelt verzió milyen lesz, de ennek rettentő kínai szaga van, de kitettem a teraszra kiszellőzni, és így rendbe jött szerencsére. 
Én még simán el tudom képzelni, hogy egy-két színben beszerezzek még, mert elég egyszerű darab, viszont sokat nem is szívesen áldoznék ilyen színes clutchokra.
Egyébként ez egy elég basic összeállítás, én most dolgozni jöttem így, a légkondi miatt pedig szükség van a hosszú nadrágra 🙁 Még egy kardigánt is bedobtam..! 
A trikó hátába pedig szerelmes vagyok, szerintem annyira szép ez a mélyebben kivágott fazon! 
A fotókat most is öcsém készítette, itthon tanulgat a szóbelire és boldogan jött ki velem a kertbe lőni néhány képet 😀

H&M felső/ top
H&M nyaklánc, karkötő, gyűrűk/ necklace, bracelet, rings
Reserved farmer/ jeans
Avon napszemüveg/ sunglasses

Follow:
Share: