OUTFIT – Rainy Day

Ma elég borult idő volt, esett is az eső rendesen. Ennek ellenére Dáviddal találkozunk és készítettünk képeket egymásról megint. Nekem ma leadásom volt az egyetemen (= kinyomtattam, amit napokig rajzoltam és sorban álltam a tanszéken, hogy bevegyék), azután pedig barátos programok, szóval igyekeztem egyszerűre venni a ruhákat. Farmer blézer kombinációban gondolkodtam, az időjárás és az egyszerűség miatt is. A körmömről pedig eszembe jutott ez a felső, amit még tavaly nyáron sikerült Londonban beszereznem, képzeljétek azóta nem volt még rajtam! 😮 Valamiért mindig kimaradt szegényke.. Sebaj, most eljött az ideje, és szerintem jót is tett az összhatásnak ez az erősebb szín. 
A cipő még újdonság itt blogon, pedig nagyon szeretem. Igazi hétköznapi rohangálós darab, és amit feltétlenül meg kell említenem vele kapcsolatban, képzeljétek nem ázott be! Nem gondoltam volna azaz igazság..
Ti mit vettetek fel ezen a borongós napon?:)

New Look blézer/ blazer
Primark felső/ top
F&F cipő/ shoes
Reserved farmer/ jeans
Zara táska/ bag
Avon karkötő/ bracelet

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .