OUTFIT – Pastel Pink

Tegnap öcsém ballagására mentünk. Furcsa érzés volt minden szempontból, én is újra láttam a gimit, de annyira más volt minden..plusz öcsém is olyan nagy gyerek már tejóég.. azért most nem akarok belemenni ilyen szentimentális hülyeségekbe, de mindenesetre tényleg meghatott a dolog.
Csináltunk rengeteg fotót a ballagáson is, de Zoli annyira aranyos volt, hogy utána lefotózott engem is, hogy megmutathassam nektek miben voltam, mert már rég volt outfit. 🙂
Egy pasztell rózsaszín ruhát választottam, világos szürke blézerrel és övvel (amit félre kapcsoltam és így lóg:( ). Az új nude cipőmet is felavattam, láthatjátok élesben is. 🙂 Ehhez az összeállításhoz nekem már csak néhány gyöngy kiegészítő hiányzott, úgyhogy felvettem a többsoros gyöngykarkötőm, egy pötty fülbevalót és  a gyűrűm. Nagy táskával voltam kénytelen menni, de nem is bánom, mert most jöttem rá, hogy nekem nincs is még világos borítéktáskám! Ezen változtatnom kell! Nincs valami tippetek, hogy hol lehet szépet találni?:)
Ti voltatok valakinek a ballagásán idén? Mit vettetek fel?:)


H&M ruha/ dress
H&M blazer/ blazer
Alisha magassarkú/ pumps
Furla táska/ bag
Primark gyöngy karkötők/ pearl bracelets
 
Follow:
Oszd meg:

1 Comment

  1. boo
    július 5, 2012 / 13:52

    nagyon csinos voltál 🙂 öcséd arcbőre meg hihetetlenül szépen rendbe jött, pont most olvastam végig azokat a postokat amikben bemutatod h mit használtatok stb.. szerintem én is megmutatom majd öcsémnek, sajnos az ő bőre sem tökéletes 🙁

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .