GOODIES – New Shoes

 Nagyon régóta kerestem már két igazi klasszikus cipőt: egy fekete és egy nude magassarkút. Úgy gondolom, hogy ez az a két cipő, amiből érdemes beruházni és minőségi darabokat venni, hiszen jó esetben sok sok helyen tesznek majd jó szolgálatot. Voltak már különféle próbálkozásaim, de igazából egyikkel sem voltam maradéktalanul elégedett.. alapból nagyon nehéz szép klasszikus cipőket kapni szerintem. Nálam pl. szempont volt, hogy ne platformos legyen, ne nyitott orrú, ne túl hegyes, ne ormótlan, ne legyen a sarka más színű, mint a cipő, a sarka 8-10 cm legyen kb, hogy kényelmes is maradjon. Kb ennyi. Sok? Nem hinném..mégis úgy éreztem lehetetlen ilyen darabokra bukkanni, így már jó rég beérem valamilyen kompromisszummal.
Most rám mosolygott a szerencse, mert sikerült mindkettőt megvenni, amit szerettem volna. A Humanicban találtam rájuk, a fekete Buffalo, a nude Alisha. Lakk bőrből vannak, igazi minőségi darabok. Tökéletesek, pont ahogy elképzeltem őket. 🙂 Remélem még jó sokáig nyúzhatom őket!
Nektek mi az alapdarab, ami a cipőket illeti?

Follow:
Oszd meg:

1 Comment

  1. Sdjhfkmd
    június 10, 2012 / 20:09

    mennyibe kerültek?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .