Körömlakk kollekció

Tavaly ilyenkor szabadultam meg egész pontosan a műkörmömtől, amióta lekerült, elég szép számú körömlakkot sikerült begyűjteni (venni/kapni). Két dolog miatt készítem ezt a bejegyzést most, egyrészt, hogy átfogóan megmutassam mik vannak meg és néhány szóval jellemezzem is őket, másrészt pedig, hogy elmondjam milyen új projectbe kezdek.
Kicsit elképedtem én is, mikor összerendeztem őket ilyen szép sorokba, hogy mennyi és milyen lakkom van, és rájöttem, hogy szinte a feléhez még nem is nyúltam! Innen jött az ötlet, hogy akkor most sorra fogom venni őket, és megmutatom az összeset felkenve! Több értelme is lesz remélem, mint egy celluxon mutogatni, ti is jobban látjátok majd melyik milyen. Én pedig végre kipróbálom azokat is, amik már félig meddig a feledésbe merültek!
Szín kategóriákra bontottam őket, és igyekeztem mindről írni valamit lehetőleg egymáshoz képest is, de persze ez azért erősen egyénfüggő, hogy kinek mi tetszik és hogy váik be..azért remélem találtok benne hasznos dolgokat. 🙂

Nude
essence – Café Olé
Catrice – Mona Lisa Is Staring Back
Ezeket a lakkokat elég jó aránnyal használom, a legtöbbet meg is mutattam már, a Café Olé-t még nem volt kedvem feltenni eddig, mert kicsit sötétnek találom az én ízlésemnek, talán lebarnultbőrjöz majd jobb lesz.
A Catrice-t azért nem mutattam meg posztban, mert konkrétan borzalmas…Amilyen szép az üvegben, annyira ronda felkenve..tejszerű, vastag, le tudtam húzni egyben a körmömről, az üvegben lévő arany fényből semmi sem látszik a körmön..fúj.
Egyébként a többit nagyon szeretem, alapból szívesen lakkozom ilyen színűre a körmeimet és mindegyiknek a textúrájával és fedésével is meg vagyok elégedve, úgyhogy jó vételnek tartom őket!
Rózsaszín
essence – Iced Strawberry Cream
essence – Princess Peach
Ez a második kedvenc kategóriám, nem áll olyan távol a nude-tól, de mégis külön csoportot érdemelnek. Ezeket is sűrűn szoktam használni, a két essence szintén új darabok és még nem került rájuk sor, de szerintem nagyon fogom őket szeretni, a Princess Peach különösen izgat, remélem pont olyan szép feltéve, mint az üvegben.
A csoportból a két kedvencem az Avontól van, nagyon jól fednek és a színük is gyönyörű. Mostanában a Kiko-t hanyagolom, most nem tetszik igazán ez a tejes rózsaszín, a L’Oréal pedig kicsit áttetsző, lusta vagyok én már ennyiszer áthúzni egy lakkot..
Pink
Avon – Viva Pink
Maybelline – Bubblicious
essece – Sweet Candy Pink
Kiko – 249
Max Factor – Disco Pink
Max Factor – Diva Pink
essence kétvégű
A pinkek egy érdekes kategória, mert borzasztó sok van belőle, de valójában nem nagyon festem velük a körmöm. Talán a suli miatt ezt valahogy kerülöm..nem tudom, de ezen változtatnom kell, mert amúgy gyönyörűek ezek a színek! Itt a blogon is csak egyetlen-egyről volt bejegyzés..sürgősen javítani kell az arányokon!
Lila
Max Factor – Dazzling Violet
She – 225
essence – Found My Love
Avon – Decadence
A lilák közül ősszel és télen szerettem nagyon a sötéteket használni az essence vámpíros lakk nagy kedvenc volt pl. A világosabb lilák közül itt is az Avon használom a legtöbbet, méghozzá a Modern Mauve árnyalatot..annyira különleges fénye van! Amit egyértelműen utálok az az essence Found My Love nevű levendula, életem legborzalmasabb lakkjai között szerepelhet majd nyugodtan, szín és textúra szempontjából is.
Kék
essence – Blue Addicted
essence – Walk On Air
essence – Cool And The Gang
A kékeket nem használom olyan gyakran, mint amennyire tetszik egyébként. A Catrice-t nagyon szerettem tavasszal, szerintem most újra gyakran elő fog kerülni, a sötéteket alkalmakra szeretem felkenni, a királykékekhez pedig kifejezetten hangulat kell. Ami egy csoda az a blue addicted lakk, amit azért nem a díszítő lakkok közé tettem, mert bőven fel lehet építeni full fedésig a glittereket és akkor isteni!! Csak győzze az ember lemosni..
Zöld
Kiko – 349

Ide soroltam a türkizesebb árnyalatokat is. Nagyon tetszenek a zöldes árnyalatok, pedig régebben el sem tudtam volna képzelni, hogy én valaha ilyet a körmömre kennék..A peppermint leaf és a sold out forever a két kedvenc, de a Kiko 305 is valami csodálatos, amikor süt a nap, csakúgy szikrázik! A legrosszabb vétel egyértelműen a She volt..kritikán aluli a színe a körmökön, de glitterrel ki lehet bírni talán..

Korall
Color Trend – Adapting Apricot
essence – C’est La Vie!
Maybelline – Coral Rose
Del Sol – Secret Crush
essence – Blood Orange Smoothie
Ebbe a kategóriába csúsztak a narancsos árnyalatok is, mint az uban orange. A catrice torony magasan a kedvencem ezek közül, neki van a legtökéletesebb állaga és fedése, és gyönyörű színe van mellé. Sokat nem mutattam még meg ezek közül, de majd sor kerül rá hamarosan, úgyis itt a nyár, ilyenkor sokkal szívesebben nyúlok a korall után!
Piros/Bordó
Miss Sporty – 348
Catrice – Fred Said Red
Avon – Real Red
Max Factor – Red Passion
essence – Hypnotic Poison
essence – Glamorous Life
Color Trend – Berry Divine
Max Factor – Ruby Fruit
A pirosakat és bordókat egy kalap alá vettem most, az egyszerűség kedvéért. Imádom a meggy színű lakkokat, ezeket főleg a lábamon szeretem, szerintem nagyon dögös. Elég keveset mutattam nektek élesben ezek közül, de tulajdonképpen, amiket mutattam mindet gyakran használom. A Blackberry a kedvencem, ősszel teljesen rá voltam kattanva, ha most választanom kéne ezek közül egy kedvencet, ezt mondanám.
Sárga/ Arany
essence – Lemon sorbet
Maybelline – Honey Crystals
Ezek közül nincs sok, a sárgából csak egy élénk és egy halvány, az aranyak közül pedig összesen 3 darab van, de igazából mindegyiket szeretem valamiért. Kedvencet nem tudnék megnevezni, mind máshogy szép. A halvány sárgát még mindenképpen meg fogom mutatni, most tavaszra nagyon jó kis szín!
Szürke/ Ezüst
essence – Can’t Cheat On Me
Ezekkel a színekkel ritkán lakkozom, de ettől függetlenül meg vagyok velük elégedve nagyon! Többet kéne őket is hordanom..
Barnák
Color trend – Freezing
Catrice – Dulce & Havana
Avon – Sateen
Na a barna körömlakkoktól irtózom azt hiszem, de díszíteni elmegy. A Sateen-t még el tudom viselni, ha azzal van totál kifestve a körmöm, de a többit messzire kerülöm, ha egy mód van rá..
Csillám
Kiko – 229
NYC – Glamercy Glitz
Glitter mániám közepén beszereztem jópár ilyen lakkot, főleg a díszítés miatt, de egyik másik annyira jól építhető, hogy simán lehet vele rendesen körmöt festeni! Ide most azok kerültek, amiket én díszítésre használok főleg. Ezek közül az essence twins lakkok a kedvencek, csoda szépek! Az Nyc csalódás, levált a körmömről egy darabban kb. negyedóra után..no komment..
Random
Rimmel cracking
essence- Where Is The Party
Sinful Colors – Let Me Go
Del Sol – Sassy
Del Sol – Peek a Boo
Őket nem tudtam kategóriába sorolni igazán..színjátszósak, színváltósak stb.. ezek közül sem mutattam sokat még, de amit egyértelműen nem is fogok az a rimmel repedezős..borzalmas. Alapból szerintem kevés igénytelenebb van, mint a repedezős lakkok, de fúj..na szóval őt nem mutatom. A többivel találkozhattok hamarosan! 🙂
Ennyi lett volna akkor a kollekció, mostantól pedig ráfekszem arra, hogy minél többet megmutassak azok közül, ami kimaradt, plusz írjátok meg melyikre vagyok kíváncsiak és akkor esetleg előre tudom venni a sorban!
Nektek milyen árnyalatokból van a legtöbb egyébként?:)
Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .