Napi smink – Moziban voltam:)

Tegnap este egy kis csajos program volt, megnéztük a  Titanic-ot 3D-ben. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én utoljára még eléggé kiskoromban láttam ( még Titanicos matricákat is gyűjtöttem:D) és most egészen más élményt adott a film. Voltak részek, amiken hangosan nevettünk egyébként..hihetetlen, hogy mik vannak benne és ezek eddig fel sem tűntek :DD Persze azért egykét könnycsepp is kicsordult, imádom. 🙂
Lényeg a lényeg, hogy ehhez készült a smink, a Catrice – The Seasons Must Have nevű palettával, ami már kifutott, de egyrészt még biztosan találkozhattok vele akciós kosárkában, másrészt tudom, hogy sokan megvettétek, úgyhogy láttam értelmét megmutatni, hogy mit lehet belőle kihozni. 🙂 Természetesen nem kell ehhez a palettához ragaszkodni, ha ti is elkészítenétek:)
A szemsmink elkészítéséhez én egy lapos, egy ceruza, illetve egy pufi ecsetet használtam, többre igazából nincs szükség. Egyáltalán nem is tart sokáig elkészíteni!
Hogy tetszik? Kipróbáljátok?:)
Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .