S.O.S. neszeszer

 Az utóbbi időben egyre csak szaporodott a neszeszerem tartalma amit hurcoltam magammal, és valamelyik nap úgy döntöttem, hogy itt az ideje a szelektálásnak, és a felesleges dolgok kipakolásának, ha már tavaszi nagytakarítás.. Na ez olyan jól sikerült, hogy egy egész kis barátságos mennyiség maradt, ami  tényleg csak egy napi frissítésre szolgál, nem pedig egy komplett heti smink alapanyag 😀
Arra gondoltam érdekes lehet nektek is, hogy végülis mik azok, amik mellett voltak érveim és mi lett az én kis SOS smink készletem tulajdonképpen.
10 dolog maradt tehát összesen, amivel rendbe tudom magam szedni. Nekem az arcom szokott általában kifényesedni, kiszárad a szám és lekopik a rúzs/szájfény. A többi egyszerűen nem szorul igazításra egy átlagos napon, tehát feleslegesen hordom a szemceruzát, pirosítót, spirált satöbbit magammal, ha egyszer soha sem kerül elő! A rúzsok/szájfények többen vannak, mert ezeket szeretem váltogatni akár egy nap során is, akkor meg külön jó, ha van több féle, ha extrább programom van stb.. 
Most épp ezek vannak tehát nálam:
  1. Sigma összecsukható kabuki
  2. Baviphat barackos púder 
  3. MAC Select Moisture Cover korrektor
  4. Vitamin Shake Labello(málnás)
  5. Tony Moly Princess szájfény
  6. Revlon szájfény – Pink Crystals
  7. Catrice rúzs – Princess Peach
  8. Chanel rúzs – Ruban Rose
  9. Clean&Clear mattítófilm
  10. Nivea mini krém
Nálatok mi az, ami mindenképp van nálatok egy átlagos napon?
Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .