Napi smink / teszt – Princess Peach

Catrice Ultimate Colour rúzs – 050 Princess Peach
Tegnap egy újabb Catrice rúzst próbáltam ki, ami az előző vad narancsnak egy visszafogottabb barack verziója. Ideális lehet azoknak, akik még barátkoznak a rúzsokkal. A tokban jóóval neonosabbnak tűnik mint valójában! Nagyon kellemes kis szín, nappalra mindenképp, de estére füstös szemhez is isteni szerintem, én jobban is szeretem ezeket a színeket, mint a klasszikus nude árnyalatokat..azoktól én hullának nézek ki egyszerűen 😀
A szememre most a Sleek Monaco paletta 5 színét használtam (narancs, kék, zöld, barna, bőrszín), plusz a Catrice Nymphelia kollekció zöld spirálját.
Azt hiszem nem kell mondanom, hogy a napjaim most a narancs bűvöletében telnek, nem is értem, régebben egyáltalán nem szerettem ezt a színt, most pedig az egyik legizgibbnek tartom..változik az ember:)
Hogy tetszik nektek?:)
Follow:
Oszd meg:

1 Comment

  1. Bermo
    augusztus 9, 2014 / 06:19

    Olyan karikás a szemed! Egy bloggerinának erre nagyon kellene figyelnie! Most nem trollkodom, ami olyan népszerű szó mostanában.. Egyszerűen nem lehet emellett elmenni szó nélkül 🙁

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .