Cosnova sajtótájékoztató – Essence , Catrice

Ma került megrendezésre a Catrice és Essence újdonságairól szóló sajtótájékoztató, amit én kicsit elbénáztam, ugyanis sikerült pont a prezentáció végére becsúsznom.. Megcsodálhattuk az újdonságokat, végigtapiztunk mindent, jó sok tapasztalatot és véleményt cseréltünk a bloggerinákkal, és azt kell mondjam nagyon jó volt így együtt csorgatni a nyálunkat. :))

A sok céginformációt és újdonságok dátumait majd megtaláljátok másoknál, én csak a kollekciókról és új felfedezettekről szeretnék egy kicsit írni, mert mégiscsak más volt így végigpróbálni mindent, mint mikor a biztonsági őr a nyakadban liheg..
A Catrice új kollekciójából nekem a szájfények a kedvenceim, kinézetre/ kialakításra teljesen olyanok mint a Revlon szájfények, amiket imádok! A színek is szépek nagyon! A másik dolog ami megfogott az a sötétzöld szempillaspirál, na erre nagyon kíváncsi leszek, színes spirálokkal eddig nem volt még szerencsém, de hátha most:)
Csodás új színek a rúzsok között, aww teljesen oda vagyok értük! Nem volt még Catrice rúzsom, de komolyan fogom a fejem, hogy miéért? Végigkentem a kezemen őket, és borzasztó szépek! Intenzívek, krémesek és az áruk is nagyon baráti, úgyhogy én még biztosan lecsapok majd párra!
A szájfények applikátora is megújult hála az égnek, úgyhogy most már bátran vegyétek SOKKAL jobb, élmény használni az  eddigi után! 🙂
Körömlakkok…ugye nem kell mondanom, hogy mennyire imádom ezeket a színeket..és így teli polcot én még nem is láttam, úgyhogy külön öröm volt:) Csodaszépek az új színek!
Az essence Marble kollekciót kérdeztem tőletek pont valamelyik nap, hogy láttátok-e már kint, és most én is megtapizhattam végre. Nem nyűgözött le, de nekem már elég sok hasonlóm is van ezekhez, lehet ezért..

A körömlakkok itt is..hát fantasztikusak! Van egy eper színű csupacsillám..az a kedvencem! És az új nude lakkok..remélem szépen is fednek, mert akkor viszont fel kell tankolnom belőlük!

A program után még elmentünk a Sugar!-ba a lányokkal kicsit dumálni, ennek nagyon örültem, mert sok olyan ember volt ott akit nem ismertem még személyesen és jó volt kicsit beszélgetni, remélem lesz még több ilyen! 🙂 Képeket a többieknél is biztosan találtok majd még! Tesztelni valót is bőven kaptunk, kíváncsi leszek mikor érek a végére:)
Mindent egybevéve én istenien éreztem magam, köszönöm szépen!:)

 

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .