OUTFIT – Good Feeling

Már volt egy fekete bőr nadrágos bejegyzés, de az kicsit alkalmibb összeállítás volt. A barna bőrnadrágom ezzel a narancssárga blúzzal teljesen hétköznapinak minősül nálam, moziba menni, barátokkal találkozni, beülni valahova, sőt egyetemre is:)
A táskát nevetséges összegért sikerült ebayen megvennem, azóta is szeretem nagyon, érdemes figyelni és lecsapni ott a dolgokra:) Ezzel kapcsolatban ajánlanék is nektek egy blogot, ahol nagyon jó kis tippekkel találkoztam már én is: http://sargakovesuton.blogspot.com/
There was a post with my black leather pants, but it was a bit elegant outfit. Now I put on my brown leather pants with an orange blouse and this is quite ordinary to me. I usually wear this outfit when I go out with my friends (movie, coffee) or even to university.:)
The bag was an amazing deal on ebay. I really like buying on ebay, beacuse of the prices! Moreover there is a blog with a very good tips, you should check it out if you haven’t: http://sargakovesuton.blogspot.com/FOTO: Molnár-Zöldhegyi Dávid


H&M blúz/ blouse
Promod bőrnadrág/ leather pants
Buffalo bokacsizma/ ankleboots
ebay bag

 

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .