The Body Shop végre nálunk is!

Már értesülhettetek róla facebookon, hogy megnyitja kapuját az első magyarországi The Body Shop üzlet. Nem tudom ki hogy van vele, de én ha Bécsben jártam pl. mindig bevásároltam a kedvenc dolgaimból és nagyon szomorkodtam, mikor láttam, hogy itthon csak a méregdrága webshopból lehet beszerezni a dolgokat. Jó hír, hogy április 3-tól a teljes termékpalettával találkozhatunk az Aréna Plázában! Például olyan ikonikus termékekkel is, mint a teafa olajos arcápoló, az E vitaminos hidratáló arckrém és a kendermagolajos kézápoló..
Nekem bevallom az ajakápolók voltak a legnagyobb gyengéim, és most végre tekerős ajakápolókkal is találkozhatunk már a tégelyesek mellett, ami szerintem szuper:)
Tudtátok egyébként, hogy a világ első testvaját is ennek a márkának köszönhetjük? Méghozzá a mangós testvaj volt a legelső! 🙂
Nem támogatják semmilyen formában az állatkísérleteket, sőt az elsők között volt az 1996-os állatkísérletek elleni kampányuk. Friss és természetes alapanyagokat használnak. 
Én most három dolgot próbálok éppen, az egyiket már facebookon mutattam, egy karamellás ajakápoló, ami fantasztikus! Nem csak hogy hidratál, de valami olyan isteni íze van..ah az olyan karamell mániásoknak mint én kötelező beszerezni!:)
A Moringás tusfürdő és testvaj pedig telitalálat így tavaszra! Elég erős virág illata van, de nekem nagyon tetszik. a testvajukkal eddig is meg voltam elégedve, ezután is biztosan fogok még belőle venni, mert az egyik legjobb testápoló, amit próbáltam!
Ti várjátok már a nyitást? Én szerintem tuti ott leszek, hogy beszerezzek még egy-két dolgot!:)

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .