Avon SuperShock ceruzák – Blackberry, Golden Fawn

Már többször említettem, hogy a SuperShock ceruzák nagy kedvenceim, és mindig várom, hogy mikor jönnek újabb színek! Most az új kollekcióban szerencsére találhatunk két új árnyalatot, úgyhogy ezekre azonnal lecsaptam:)
Egy sötét barnás-bordós árnyalat (Blackberry) és egy pezsgőszín (Golden fawn) kapott helyet a kollekcióban. Szerintem jól illenek a tavaszi trendekhez, és most szívesebben is húzom ki a szemem fekete helyett valami mással:) Eddig a kettőt együtt használtam úgy, hogy a sötéttel felül kontúroztam, a világossal pedig alul, és nagyon szépen mutattak együtt! Én alapnak is tervezem őket használni, mert elég krémesek ahhoz, hogy el lehessen dolgozni és jól tapadjon rá a szemhéjpúder, úgyhogy biztosan szépek lesznek úgy is.
Textúrában és tartósságra is abszolút az Urban Decay 24/7 ceruzákhoz hasonlítom, csak ez egy barátságosabb árkategória. Vízvonalra kiválóan fognak, tartósak is. Krémesek, könnyen satírozhatóak, de ennek ellenére, nem másznak el és a helyén marad. Nagyon erős élénk a színük, szóval összeségében csillagos ötös:) Remélem terveznek még további színeket is bevezetni belőle:)

Természetes fényben, alap nélkül:

Hogy tetszenek nektek?:)
Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .