Baviphat barackos púder

Az egyik legcukibb darabja a neszeszeremnek ez a púder. Azért csak az egyik, mert a másik a Tony Moly Princess szájfény🙂 Én mikor először megláttam rögtön két dolog fogalmazódott meg bennem, az egyik az hogy de édes, a másik pedig, hogy mit fognak szólni az emberek mikor előveszem smink igzításnál 😀 Nos még senki sem volt jelen ilyenkor, úgyhogy erről nincs tapasztalatom, de nagyon kíváncsi leszek a fejekre! :))

De hogy visszakanyarodjak az eredeti témához, az aranyos csomagolás egyébként nagyon profi is. A tükör le van fóliázva, a púder puffni és a púder között pedig egy kis fólia lapocska van szintén. Egyébként a puffni is szuper, van rajta ujj beakasztó és nagyon jó minőségű anyagból készült.

Őszibarack kivonatot, sárgabarackmag olajat, olívaolajat és jojoba olajat is tartalmaz. Így amellett, hogy végzi a dolgát, még ápolja és védi is a bőrt. Ennek a sok barackos összetevőnek köszönhetően kicsit barackos illata van a tégelyben, amiből a felvitel után már semmi sem érződik, úgyhogy nem kell félni tőle.
A dolgát tökéletesen végzi igazából, így a téli időszakban nekem a bőröm nem igényli az igazítást se, de egy hosszabb napon mondjuk egyszer fel szoktam frissíteni.
Nekem teljesen jó a színe, szépen alkalmazkodik, pedig kicsit féltem, hogy sárgás lesz. Végülis összevetettem az itthon található púdereimmel, és tulajdonképpen arra jutottam, hogy nem is tudom mitől féltem:D Eléggé hasonlítanak a színek:

Az összehasonlítási alap:
– Avon Ideal Shade Light Medium
Rimmel Stay Matte 003 Peach Glow
MAC Careblend Light Plus

Szerettem volna színmintákat készíteni, de mivel mindegyik passzol a bőrömhöz, ezért nem látszott semmi a képeken 😀

http://bbkrem.hu/kozmetikum/smink/baviphat-sugar-girl-peach-sebum-solution-pact-puder.html

Ha vásárláskor beírjátok a MAGGIE kódot, akkor -5% engedményt kaptok a végösszegből! 🙂

Follow:
Oszd meg:

1 Comment

  1. Baviphat barackos púder #1 #2
    január 8, 2013 / 18:05

    […] a púderről már írtam egyszer, itt találjátok a bejegyzést: https://beautyjunkie.hu/2012/02/baviphat-barackos-puder.html . Azóta is töretlenül használom és imádom ezt a kis barackos kompaktot, gyakorlatilag […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .