Boldog Karácsonyt!:)

Az én kedvenc ünnepem a Karácsony és minden évben ezt a napot várom a legjobban. Főleg azért, mert olyan hangulata van számomra, amit semmi más nem tud megadni. Számomra a nyugodtság és meghittség párosul ezzel az ünneppel és ez remélem sosem fog megváltozni:)
Szeretnék nagyon boldog Karácsonyt kívánni mindenkinek! Remélem ez a három nap nektek is nagyon jól fog telni a szeretteitek körében és pihentek egy kicsit ti is az egész éves rohanás és munka után:)

Hoztam néhány képet, én idén így készültem a karácsonyra 🙂

Így néz ki a fánk idén:

Ma jöttem haza Keszthelyről, és annyira mázlink volt, mert az apartmanunk előtt egy nagy fenyő volt, ami estére ki volt világítva és mindig láttuk az ablakból:)

A keszthelyi sétálóutca is karácsonyi díszben pompázik, itt is voltak kis karácsonyi bódék, forraltbor, kolbász, langalló, kürtőskalács, minden ami kell:)
Ma jöttem haza, és hoztam a kalácsból:)

Végül pedig egy zenét hoztam, mert én nem feltétlenül az új feldolgozású karácsonyi zenékkel szeretek készülődni, inkább a régiektől jön meg a hangulatom igazán 🙂 
Mégegyszer nagyon kellemes ünnepeket nektek! 🙂


BlogLovin – LookBook – Facebook – Twitter
Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .