Avon Pro Luscious ajakrúzs és szájfény

A 2011/14. katalógus újdonságai között található ez a rúzs. Engem mindig vonzanak az ilyen újdonságok, szóval nem volt kérdés, egyet be KELL szerezni ebből is:) Nagyon ötletesnek tartom, hogy a kupakban egy kis szájfény található tükörrel. Bár nem szoktam szeretni az ilyen ujjal felvivős szájfényeket, szerintem sos megoldásnak szuper. A csomagolása egyébként egyszerű fekete, rajta ezüst felirattal, hogy Avon, az alján pedig a név. Van egy kis súlya, nem kelt gagyi hatást.
Nekem a Dazzle Peach árnyalat van meg, ami egy szép natúr, mindennapi szín. Előre látom, hogy táskában hordós kedvenc lesz belőle, abszolút olyan szín, amit az ember tükör nélkül is feldob.
Az állaga nekem nagyon tetszik, elég tartósnak is bizonyult számomra, és nem szárítja az ajkakat, ami azért egy fontos szempont lehet. 

A szájfényt ritkán használom, de azzal sincs semmi gond, inkább átlátszó, csillámdarabokkal, már említettebb fent, hogy sos szájfénynek tudom elképzelni.

Jöjjenek a minták, felül csak a rúzs, középen a szájfény, és alul pedig a kettő együtt:

(természetes fényben)

(vakuval)
A 14. katalógusban 1399 Ft-ért kapható most bevezető áron!

Ti mit gondoltok róla? Esetleg vettetek valamilyen színben?:)

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .