MAC paintpot – Genuine Treasure

Nem régen írtam, hogy beszereztem egyet a MAC Posh Paradise kollekciós paintpotokból, méghozzá a Treasure Hunt-ot. Még akkor eldöntöttem, hogy ha marad még a Glamour napokig valamelyikből, amit kinéztem, akkor mégegyet hazahozok, mert nagyon szeretem őket, és viszonylag ritkán van ennyi új szín, ki kell használni az alkalmat. A Genuine Treasure nevű volt az, ami még megfogott, hiszen egy elég különleges színről van szó.
Az összetevőket itt találjátok:
A csomagolása a szokásos üvegtégely, fekete matt kupakkal, amely jól zár, nem fog kiszáradni a festék, így egész biztosan sokáig használhatjuk.

Nagyon nehéz róla rendes képet csinálni, mert iszonyú intenzíven csillogó, szürkés, khaki zöldes, barnás..kicsit meghatározhatatlan, de gyönyörű szín:) Nagyon durván néz ki, de én ezt abszolút hordanám ( már hordtam is) nappalra magában, és estére is valami extrább színnel.

A mintákon inkább a barnás színe jön ki, és a csillogás:

eldolgozva, erősebben
vakuval

eldolgozva, erősebben
vaku nélkül
Készítettem egy sminket vele, de meghalt a notebookom, szóval majd akkor kerül ki, ha sikerül kivarázsolni belőle a dolgokat:(

Vettetek most valamit a MAC-ben Glamour-napok alkalmából?:)

Follow:
Oszd meg:

1 Comment

  1. Napi smink – Darkhorse | BEAUTY JUNKIE
    szeptember 13, 2012 / 14:33

    […] most. A Naked palettában található Darkhorse-ról van szó, ami fantasztikusan mutat a Genuine Treasure nevű paintpot fölött. Napsütésben csak úgy szikrázik az egész, amiből a képek elég […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .