Sleek i-Divine Palette – Oh So Special

Egy sminkes barátnőm ajánlotta a figyelmembe a Sleek Oh So Special palettáját, és végülis némi agyalgás után úgydöntöttem belevágok és megszerzem! Így történt, hogy megvettem az első Sleek palettámat a sminkkel.com webshopjából, és nagyon vártam, hogy jöjjön az a csoda, amiről annyi blogban olvastam már 🙂

Kicsit negatív érzéseim voltak a Sleek-el kapcsolatban a Londoni utam után, ugyanis ott egyetlen egy gusztusos palettát sem láttam, pedig nagyon szerettem volna venni. Akkor el is döntöttem, hogy a webshopokra bízom magam, mert ez így rémes. Így aztán nagyon kellemes volt kézbe venni a hibátlan tiszta dobozt és elsőként kinyitni a vásárolt palettát:)

Egyébként a paletta doboza nagyon tetszik nekem, fiatalos, csajos, de egyáltalán nem giccses és gagyi, egyelőre nem volt szívem kidobni..
A doboz hátulján megtalálhatóak az összetevők, ha valakit érdekel nézze meg nagyobban:

Maga a paletta matt fekete szögletes, imádom! Egy palettának ilyennek kell lennie szerintem. Kicsit sajnálom, hogy a paletta neve nem került rá valahogy az elejére, mert úgy egyszerűbb lenne a tájékozódás a fiókban, de azért túl lehet élni, egyelőre még nincs mivel összekeverni:)

A hátulján megtaláljuk a nevet, és egy két info-t. Nekem amúgy újdonság volt, valamiért mindig elkerülte a figyelmemet, hogy ezek mineral szemhéjfestékek.

A palettában egy kis fólián megtalálhatóak a színek nevei, ami alapvetően jó ötlet, csak baromi idegestő. Én gyűlölöm az ilyen kis lapocskákat ki-be rakosgatni sminkelésnél, viszont a színek neveit továbbra is jó lenne tudni, szóval szívesen veszem, ha van valamilyen ötletetek erre:)

Úgy láttam, hogy a régebbi palettáknál nincsenek elnevezve a színek, úgyhogy én örülök az újításnak egyébként, abszolút fantázianév mániás vagyok 😀

A színek élőben sokkal jobban megfogtak, mint a hivatalos termékfotókon. A palettát kinyitva kb. az volt a reakcióm, hogy aww 🙂
Egy nagy tükör, gumis applikátor és a 12 szín található benne:

A színek felülete domború mintás, ami valószínűleg hamar lekopik, de nem is bánom, nekem annyira nem tetszik. A palettában matt illetve szaténfényű színeket találhatunk, és abszolút mindegyik az én ízlésemnek megfelelő, mert nagyon szép hétköznapi sminkeket képzeltem már el vele:) (persze bulisakat is, csak azt nincs hová ugye:D) Az állaguk is különböző, a mattak kicsit keményebbek és porzósabbak, a fényesek inkább krémes jellegűek. Mindegyik pigmentáltságával meg vagyok elégedve, igazából várakozáson felül teljesítettek nálam:)

Bow, Organza, Ribbon
Pamper, Gateau, The Mail
Organza, Ribbon, Gift Basket
Gateau, The Mail, Boxed
Gift Basket, Glitz, Celebrate
Boxed, Wrapped Up, Noir
A mintákat alappal és természetes fényben készítettem:

Felsősor:

Bow: matt csont szín
Organza: fényes barnás rózsaszín
Ribbon: matt flamingo rózsaszín
Gift Basket: fényes középbarna
Glitz: fényes szürke
Celebrate: fényes “koszos” lila, kicsit barnás talán?

Bow , Organza , Ribbon , Gift Basket , Glitz , Celebrate
Alsó sor:
Pamper: halvány rózsaszín
Gateau: világos lila arany fénnyel
The Mail: matt világosbarna
Boxed: matt sötétbarna
Wrapped Up: matt sötét lila
Noir: totális fekete

Pamper , Gateau , The Mail , Boxed , Wrapped up , Noir
Az én kedvenceim az Organza, Gateau és a Celebrate. A Ribbon nagyon tetszik, de még barátkozom vele, tőle féltem a legjobban a palettában:)
2100 Ft-ba került, így egy szín 175 Ft, ami vicc..
Én teljesen szerelmes vagyok ebbe a palettába, és az biztos, hogy most egy jó darabig nem nagyon szabadulok tőle 😀
Kinek ajánlom? Gyakorlatilag mindenkinek, aki sminkeli magát! Tényleg szuper:)
Ti próbáltátok már a Sleek palettákat? Melyiket ajánlanátok?:)

Follow:
Oszd meg: