MAC Studio Sculpt Concealer – teszt

A Wonder Woman bemutatón vásároltam ezt a korrektort is. Nagyon kíváncsi voltam, mivel eddig még nem próbáltam még semmi komolyabb árkategóriájú korrektort. Azért a MAC-re esett a választásom, mert az alapozójuk is bevált, gondoltam akkor egy hozzá passzoló korrektort veszek. Elég sokat vaciláltam (még itthon), nézelődtem mire eldöntöttem, hogy nekem a rengetegféle korrektoruk közül ez kell, de végülis döntöttem és a Studio Sculpt jött haza:)
(részletes vélemény a tovább után)

Eddig az avon stiftes korrektorát használtam medium árnyalatban. Iszonyatosan szerettem, sokadikat  használtam el és semmi problémám vele igazából, de én sajnos az a fajta vagyok, hogy mindig vonz az új és a mégjobb lehetősége:D Így döntöttem legutóbb a váltás mellett.
Hogy miért lett végül a studio sculpt? Mert megfelelő fedést, matt, hosszantartó hatást és krémes állagot ígért. Nekem ez már bőven elég:)
Az én színem az nw20 lett, amit azóta is tökéletesnek tartok (ez fontos, mert az üzletben csalókák a fények azért..), szuperül illik a bőrömhöz egy picit sem üt el. Kíváncsi leszek, hogy amikor majd szerzek egy kis színt, akkor hogy fog beválni, de szerintem nem lesz gond azért akkorsem:)

Egy nagyon jó fedésű korrektort kerestem, amit tudok a szemem alá is használni és a bőrhibákra is.  Szuperjó fed, nagyon könnyű érzés marad utána és gyönyörűen el lehet dolgozni:) Picit hidratál is, mert iszonyú kellemes érzés marad a szemem alatt például, miután feltettem. Ja! És nem mászik el, nem gyűlt még meg soha a szemem alatt, akkorsem, ha valamiért nem fixáltam éppen púderrel. 
A csomagolásáról annyit, hogy ez a fajta korrektor teljesen ugyanakkora üveg tégelyben van, mint a paintpotok. Én ecsettel szoktam felvinni oda ahová kell és aztán ugyanúgy ecsettel eldolgozom és még ujjal rásegítek, ha kell:)

Én mostmár jó ideje rendszeresen használom, és így nyugodt szívvel tudom mindenkinek ajánlani, aki szeretne egy drágább korrektorra beruházni:) Ez teljesen megéri az árát, ami ugyan nem kevés, de tényleg szuper terméket kapunk cserébe:)

Ár: 5200 Ft (5,5gramm)

Ti milyen korrektort használtok és hogy vált be?:)

Follow:
Oszd meg: