MakeUpGeek Store haul! – beszámoló és minták:)

Régóta szemeztem a make up geek store kínálatával..főleg a mac pigment minták és a zselés tusok miatt. Kinéztem jó pár dolgot, de végülis így elsőre 4 pigment és egy tus mellett döntöttem:)
(bővebben a tovább után)

A mac vanilla nevű szemhéjfestékéről már annyit hallottam, hogy ilyen szép olyan szép, hogy feltétlenül szükségét éreztem, viszont rájöttem, hogy vehetek ilyen kis mintát belőle, amit lepréselhetek vagy csakúgy is lehet használni..kicsit féltem, hogy csalódás lesz, de tényleg gyönyörűen fénylő csillogó fehér szín, highlighternek vagy egész szemhéjon egy kék szemceruzával pl..úristen meseszép:)

(MAC pigment – Vanilla)

A Naked-re azért esett a választásom, mert oda vagyok az olyan natúr színekért, amivel fel lehet dobni a nappali sminkeket is, a naked pontosan ilyen. Ezt is lehet egyébként matt szemfesték mellé highlighternek használni vagy akár arcra is tökéletes, mert gyönyörű fénye van!
(MAC pigment – Naked)

Marlena egyik videojában láttam meg ezt a pigmentet (már nem emlékszem melyikben sajnos:( ), és nagyon megtetszett, megint csak nappali sminkeket feldobni gondoltam, és nem is csalódtam:) Aranyló fénye van, szóval kék szemhez csodás:)
(MAC pigment – Melon)
És legutoljára a legnagyobb favoritom a mac pigmentjei közül..és ez nem más mint a blue brown.. egyszerűen tökéletes kombinációja a barnának és a türkizkéknek, valami fantasztikus fénye van és nagyon jól mutat a szemem mellett, úgyhogy ez semmiképp sem hiányozhatott a rendelésből:)

(MAC pigment – Blue Brown)
A minták este készültek alap nélkül (lustasáág) :
(balról jobbra: Naked, Vanilla, Melon, Blue Brown)
OH és mielőtt kimegy a fejemből a zselés tus:) Indigo Blue színben, mivel ezt is Marlena rengeteg videojában láttam már és szerettem volna nagyon. Kisebb mint amire számítottam..de azért így is elég sok! Kicsit nagy a “nyak” része, még nem próbáltam ki, hogy mennyire kényelmes a használata, olyan szempontból, hogy mennyire kell “bányászni” belőle a cuccot.. uh és baromi büdös:D Nem tudom kinél, hogyan van, de én megszagolok mindent..mégiscsak az arcom valamelyik részére teszem a cuccokat. Na ennek büdös kínai szaga van. Remélem elmúlik azért..
Összességében a MUG Store-ról:
Nyugodt szívvel tudom nektek ajánlani, PayPal-lal fizettem, és nagyon hamar meg is érkezett a csomag. Kis kartondobozban érkeztek a cuccok és a doboz tele volt hungarocell golyókkal és ezek között voltak a tégelyek, így semmi bajuk nem eshetett:)
Rendelnék-e újra?
IGEN:)
Nektek hogy tetszenek?
Reményeim szerint reeengeteg nappali sminket fogok nektek csinálni ezekkel (is), csak legyen időm lefotózni:))


Follow:
Oszd meg: