MAC Mineralize Blush – Pet Me (LE Fabulous Felines)

Tamara kérésére megírom ezt a postot:) A héten voltam megnézni az új kollekciót és ezt a pirosítót már itthon is kinéztem, de élőben még sokkal szebb volt, úgyhogy kérdés nélkül landolt nálam:)

(vélemény és több kép a tovább után)

Régóta szemezgettem a pirosítókkal, de a limitáltakról mindig lecsúsztam:( Kivételesen most volt belőle, de az utolsó darabot hoztam el! Hihetetlen, hogy szerdán voltam megvenni és már el is fogyott… mondta a srác, hogy elég kevés esély van rá, hogy érkezen belőle még, de eleve keveset is kaptak..érdekes:S (másik üzletben persze lehet, hogy még van) Mindenesetre nem gondoltam volna, hogy itthon is ekkora őrület van a limitált szériák terén:D
De a pirosítóra visszatérve gyönyörűséges színe van, kicsit talán mályvás rózsaszín, és nagyonnagyon finoman csillog, de alapvetően matt..egészegyszerűen csodaszép:))
Sajnos a picasa vagy a blogger teljesen szétszedte az arcos képek színét legutóbb, úgyhogy valamit még ki kell találnom a probléma orvosolására, mert így egyáltalán nem adja vissza, hogy mennyire szép..de azért fel teszem a képet. Viszont azt biztosan megígérhetem, hogy rengeteg sminknél fogom használni, úgyhogy lesz még esélye megmutatni magát:))

A kollekcióról és az árairól:
(bővebben csak azokról írok, amiket érdemesnek tartok megemlíteni, a többi szerintem semmi extra..)
  • pirosítók: 5900 Ft /db és nekem az utterly game és a pet me tetszett, az utterly game inkább korallos barackos, úgyhogy aki azt kedveli annak ajánlom:)
  • szemhéjpúder paletták: 11500 Ft / db és mindegyik meseszép, én kizárólag azért nem vettem  belőle, mert van mindegyikhez hasonló színem és igazán bűntudatom lett volna utána, de nagyon szépek tényleg!!
  • rúzsok: 4900 Ft / db ezek közül nem találtam meg a nekem való színt, de ettől még nem csúnyák, csak hozzám nem illenek:)
Található a kollekcióban egyébként szájfény, szemhéjtus, pigment és szájceruza.. hát nekem egyik sem nyújtott nagyon semmi újat, úgyhogy nem is fordítottam rájuk figyelmet. Például a szájfények szerintem kifejezetten borzasztóak:D

Ti tervezitek valaminek a beszerzését?:) Esetleg már megtettétek?:)

Follow:
Oszd meg: