BEAUTY DAY IDŐPONTFOGLALÁS

Az eseményen való részvétel foglaláshoz kötött, így kérlek az alábbi űrlap segítségével foglald le a számodra legmegfelelőbb időpontot! Érdemes az időpontod előtt kb. negyedórával érkezned, hogy legyen időd inni egy finom teát és picit ráhangolódni a kezelésre.

Az arckezelés ára 20 000 Ft, amit átutalással tudsz fizetni a foglalás elküldése után. Ezzel véglegesíted a foglalásod, az esemény végén pedig levásárolhatod. Ha 48 órán belül nem érkezik meg az utalás, akkor az időpontod törlésre kerül.

A foglalásodról minden esetben visszaigazoló e-mailt küldünk, ebben minden utaláshoz szükséges információt megtalálsz majd. Ha nem találod az e-mailt, kérlek nézd meg a spam mappában is vagy jelezd nekünk a magdi@omorovicza.com címen.

Ha valami miatt szeretnéd lemondani az időpontodat, azt e-mailben teheted meg a magdi@omorovicza.com címen. Természetesen ebben az esetben visszautaljuk a kezelés árát, amennyiben a lemondás az esemény előtt legalább 48 órával (2 nap) megtörténik.

Ha bármi egyéb kérdésed lenne a foglalásoddal kapcsolatban, akkor is írj nekünk nyugodtan e-mailt, igyekszünk mielőbb válaszolni!


[salon/]