Anyák napi páros kikapcsolódás az Omoroviczával

Tudjátok, hogy hatalmas Omorovicza rajongó vagyok és szoros a kapcsolatom a csapattal, de ez a bejegyzés most nem egy fizetett tartalom.

Szeretnék egy igazán különleges Anyák napi programot a figyelmetekbe ajánlani, ugyanis ma anyukámmal részt vettünk egy páros kezelésen az Omoroviczánál és mondhatom, hogy fantasztikus volt! Én már korábban is jártam náluk arckezelésen, de anyu most volt itt először, és teljesen lenyűgözte az élmény.

Természetesen sima vagy páros kezelésre máskor is van lehetőségetek jelentkezni, de most kivételesen Május 2. vasárnapra is tudtok időpontot foglalni telefonon vagy emailben, ráadásul egy szuper akcióval várnak benneteket így Anyák napja alkalmából:

A két személyre szabott kezelés ára együtt 90 000 Ft, amiből 45 000 Ft levásárolható, a végén pedig egy-egy ajándékcsomaggal lepnek meg mindkettőtöket. (erről találtok egy fotót a bejegyzésben, de nem akartam lelőni a meglepetést, úgyhogy nem mutatok meg mindent a csomagból, de elég komoly összeállítás 🙂)

Tényleg egy igazán pihentető, kellemes program, akár anyukával, tesóval, barátnővel, sőt akár anyukák együtt is. 🙂

Néhány hete nyitott meg egyébként az új üzlet az Andrássy út 45. szám alatt, amit a márkához szorosan kötődő Rácz-fürdő inspirált. Hoztam néhány képet is róla, mert bár nekem tetszett a korábbi üzlet is, de ezzel most szerintem nagyon eltalálták a márka hangulatát:


Bejelentkezés:
0670 623 4041
budapest-spa@omorovicza.com


Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .