Beautyjunkie X Omorovicza: Magdi kedvencei kozmetikai csomag

A nagy érdeklődésre való tekintettel január végéig rendelhető a kozmetikai csomag, amit az Omorovicza kedvenceimből állítottam össze nektek.

Tudom, hogy sokan szívesen kipróbálnátok azokat a termékeket, amiket évek óta rendszeresen használok és ajánlok is nektek, ez pedig egy igazán különleges lehetőség, hiszen szuper áron juthattok hozzá ehhez a szetthez egészen vasárnap éjfélig!

Személyes átvételt és házhozszállítást is választhattok, illetve külföldi szállítás is megoldható, de minden fontos infót ITT megtalálok ezzel kapcsolatban!

Hihetetlenül büszke vagyok erre a szettre, mert igyekeztem egy komplett bőrápolási rutint összeállítani nektek, amivel a lehető legtöbb kedvencemet ki is tudjátok próbálni és szerintem ez sikerült. A bársony kozmetikai táska pedig élőben még sokkal-sokkal csodálatosabb, mint a fotókon! 🙂

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki már eddig megvásárolta a csomagot, és vissza is jelzett a tapasztalataival. Szuper érzés, hogy nektek is ennyire tetszik, sőt van olyan közöttetek, aki duplázott is belőle, annyira bevált! 🙂

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .