Givenchy L’Interdit Couture Edition & hajpermet

Meséltem már nektek korábban a Givenchy L’Interdit illat újjászületéséről, ami azóta is egy meghatározó darabja az illatgardróbomnak. Most két újdonságot szeretnék veletek is megosztani. Az egyik a különleges limitált kiadás, ami a gyűjtőknek egyenesen kötelező darab, illetve a hajpermet, ami pedig a nyár közeledtével nagyon aktuális lesz, ha ti is szerettek valami könnyedebbre váltani a melegben.

COUTURE EDITION 2020

2020-ban a Givenchy bemutatja ikonikus termékének, a L’Interdit Eau de Parfum-nek új Couture kiadását. 

Fekete csipke motívummal díszítve tiszteleg a Givenchy egyik legkedveltebb anyaga előtt. A csipke mindig a divatház kreációinak jellegzetessége volt, mióta 1952-ben Hubert de Givenchy megalapította. 

A kifinomult szövésű Calais-i csipke jelenik meg ezen a csodás limitált kiadású terméken, az üvegre gravírozva.

Limitált kiadás – 50ml eau de parfum – 31.850 Ft


Hajpermet

A haj a nőknél az ösztön, a csábítás és a fizikai vonzerő szimbóluma. A férfiaknál fizikai erőt és férfiasságot sugároz. Fedezze fel a szezon újdonságát, az illatosítás új eszközét, mely intenzívebbé teszi az ikonikus L’INTERDIT illatát. Az új L’INTERDIT hajpermet kiemeli a hajat, selymessé varázsolja, könnyű textúrája fényt ad.

Az üveget mérete miatt könnyű bedobni a táskába, hogy napközben is frissíthessük az illatunkat.

Könnyedebb illat, mely kiváló a meleg nyári napokon, miközben megőrizzük az Eau de Parfum-öt és az Eau de Toilette-t a hosszú nyári estékre!

Minden L’INTERDIT megszállottnak, aki illatát még intenzívebbé tudja tenni!

35 ml – 15.930 Ft


Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .