A KLASSZIKUS EGY KIS CSAVARRAL

Az a helyzet, hogy alapjáraton nem vagyok oda a kis számlapos, vékony szíjas klasszikus fazonú női órákért, valahogy mindig a nagyobb méretű számlapok felé húzott a szívem. Aztán mint eddig sok másban is, most is bebizonyosodott, hogy a puding próbája az evés és csak meg kell találni a megfelelő darabot. Ahogy felpróbáltam ezt a Skagen Freja órát, cseppet sem éreztem ódivatúnak (pedig régebben bevallom ez volt az előítéletem), és megtaláltam benne azt a kis pluszt, amit kerestem.

Kellően visszafogott, már-már karkötőnek minősül inkább nálam. Különösen a szíj miatt fogott meg, mert nagyon tetszik, hogy nem csak egy szimpla ezüst színű darabbal van dolgom, hanem apró kis arany csíkok futnak körbe rajta, ami a mutatókon is visszaköszön. Az órákat pedig csillogó kis index kövek jelzik és úgy tud extra lenni, hogy közben mégsem sok. Ha tetszik nektek a fazon, akkor érdemes csekkolni, mert egyébként létezik ezüst-rose gold színben is ugyanez, illetve sima ezüst verzióban is. Nekem most ez az ezüst-arany kombó dobogtatta meg a szívem. 🙂


AZ ÓRA

SKAGEN Freja

kattints és nézd meg a webshopban!


Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .