CHANEL COCO MADEMOISELLE

Régóta tervezgettem már, hogy írok erről az illatról, aztán valahogy elmaradt mindig. Általában az újdonságok érdekelnek mindenkit, de én most mégis egy régi kedvencet mutatok nektek, és ettől olyan furcsa belekezdeni. Ez az illat 2001-óta van jelen a parfümök között és biztosan találkoztatok már vele, akár parfümériában, akár csak az utcán elsuhanva egy pillanatra. Nagyon jellegzetes, karakán és emlékezetes illat, amiben mégis van valami lágy és nőies, nem véletlenül elképesztően népszerű. Pontosan ezért térek én is vissza hozzá időről-időre és emiatt igyekszem belőle legalább egy kis utazóméretet tartani belőle itthon. 


Illatcsalád: citrusos-virágos

Fejjegyek: narancs, mandarin, narancsvirág, bergamot

Szívjegyek: mimóza, jázmin, török rózsa, ylang-ylang

Alapjegyek: tonkabab, pacsuli, édes mirha (opoponax), vanília, vetiver, pézsma


Egy korábbi CHANEL parfümös bejegyzésnél említettem, hogy nagy kedvencem az illat. Én először 16 éves korom körül találkoztam vele először és már akkor is megfogott, de csak jóval később döntöttem úgy, hogy kipróbálom. Abszolút nem bohókás, nem könnyed, hanem kifejezetten kifinomult és elegáns illat. Elsősorban emiatt inkább különleges alkalmakra tartogatom, de ősszel-télen például nagyon szeretem magam ebbe az illatba burkolni, nekem nagyon passzol a blézeres-kötött pulcsis-sálas időkhöz. 🙂

Az egyik legtartósabb illat a bőrömön, és nagyon szeretem ahogyan alakul rajtam. A ruháimról nem is beszélve, ha egyszer befújom vele magam és mondjuk felteszem a sálam, onnantól az a sál olyan illatú és kész. Nagyon meg vagyok vele elégedve, szerintem parfümériás szinten a legjobb illatkompozíció minden tekintetben.

Mostanában jelent meg az intense verziója, amit biztosan ki fogok próbálni, mert nagyon kíváncsi vagyok arra is!


PRÓBÁLTÁTOK MÁR A COCO MADEMOISELLE-T?
MI A VÉLEMÉNYETEK ERRŐL AZ ILLATRÓL?


Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .