A kedvenc dezodorom

A dezodorokról és a hónaljunk ápolásáról ritkán esik szó, viszont privát üzeneteket gyakran kapok ezzel kapcsolatban és úgy gondolom, hogy ez legalább olyan fontos téma, mint az arcunk megfelelő karbantartása, hiszen mindenkit foglalkoztat, szóval ne legyen tabu! Különösen most, hogy lassan, de biztosan jön megint a tavasz és előkerülnek az ujjatlan felsők. Ilyenkor könnyedén leverheti az önbizalmunkat, ha nem elég hatásos a dezodorunk, vagy mondjuk kipirosodott a szőrtelenítéstől és félünk felemelni a karunkat. Fontos, hogy olyan terméket válasszunk, ami segít és magabiztosságot ad nekünk, mert ugye így is van épp elég dolog, ami miatt aggódhat az ember. 

Én már szerintem legalább 10 éve, ha nem több, a Dove dezodorokat használom rendszeresen, és ebből mindig tartok itthon. Szoktam váltogatni, hogy a golyós vagy fújós (aeroszol), de tulajdonképpen ez mindenkinek egyéni preferencia, hogy melyiket szereti, én a fújóshoz szoktam visszatérni.

Három dolog miatt választom általában újra és újra ezt a dezodort:
  1. Hatékony 
    Gondolom nem kell magyaráznom ezt a pontot. Talán az egyik legfontosabb szempont, hiszen, ha nem hatásos a dezodor, akkor tulajdonképpen minek van? Abszolút jól működik nálam, és nem kerültem még kellemetlen helyzetbe, amikor ezt használtam.
  2. Jó illatú
    Ez is nagyon fontos szempont számomra, és általában a „tiszta illatok” felé vonzódom, ezért is maradok meg mindig a Dove Original illatnál. Az első emlékem egyébként ezzel az illattal egy közös balatoni nyaralás a nagymamámmal, ahol ő mindig ezt használta a készülődésnél (legalább 15 évvel ezelőtt) és talán emiatt is nagyon kedves emlékeket idéz ez az illat nekem. 🙂 Amellett, hogy kifejezetten friss és tiszta illat, nem tolakodó és nem „ütközik” semmilyen parfümmel, szóval nem kell attól félnem, hogy túl sok illatot viselek magamon.
  3. Ápol
    Ez talán nem olyan egyértelmű, de a szőrtelenítés mindegyik formájával elég sok megpróbáltatásnak tesszük ki ezt a területet és emiatt sokszor éghet, viszkethet. Én csak a Dove dezodoroknál tapasztaltam, hogy valóban hidratálja a bőrt és nincs kellemetlen érzésem tőle. Ez a formulájának köszönhető, ugyanis ¼ rész hidratáló krémet tartalmaz, és segíti a bőr regenerálódását szőrtelenítés után is.

Szívből ajánlom nektek ezt a dezodort, nálam kiállta a próbát, és nem véletlenül vásárolom újra és újra ezt. Rengeteg videóban is felbukkant már ez a dezodor, úgyhogy azt hiszem megérdemelte, hogy végre megkapja az önálló bejegyzését is. 🙂

Remélem tudtam nektek segíteni a választásban!

„A magabiztosság az összes létező közül a leggyönyörűbb tulajdonság.”

Sabrina Carpenter

Follow:
Oszd meg:
A bejegyzés a Dove-val együttműködve készült.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .