ME TIME – t by tetesept habfürdő és fürdősó

metime_tbytetesept_11.JPGArra gondoltam most, hogy már a karácsonyi hajrá utolsó hetére fordultunk rá, érdemes egy kicsit írni a pihenésről is. 🙂 Érdemes ilyenkor egy kicsit lassítani és hangolódni az ünnepekre, hogy mondjuk ne idegeskedve töltsük el ezt a néhány napot, hanem valóban értékes pihenéssel. Természetesen ezt vegyék magukra azok is, akik éppen a vizsgaidőszak miatt stresszelnek, vagy bármi más miatt őrlik fel magukat a hétköznapokban. Igenis szükség van néha egy kis kikapcsolódásra, hogy aztán újult erővel vágjunk megint bele a dolgunkba. 🙂

Nekem a kedvenc módszerem a forró fürdő, ugyanis semmi nem kapcsol ki és lazít el annyira, mint az az idő, amit így töltök el!

Abszolút kádas típus vagyok egyébként, ezért ilyen szempontból elég rosszul érintett, amikor elköltöztem otthonról, mert most ici-pici fürdőszobám van, amibe csak egy zuhany fért be. Így viszont különösen értékelem azokat az alkalmakat, amikor el tudok merülni egy kád vízben..szerencsére anyuékhoz azért elég gyakran járok és ilyenkor igyekszem kihasználni az alkalmat.

Imádom a habfürdőket, fürdősókat és különféle fürdőgolyókat, amikkel kicsit még különlegesebbé tehetem a pihenést. Most egy új kedvencet fedeztem fel magamnak, méghozzá a drogériák polcairól, ez pedig nem más, mint a t by tetesept márka. A szimpla tetesept cuccokkal nem próbálkoztam, de ezzel az új vonallal abszolút belopták magukat a szívembe. Nagyon jól néz ki már eleve a csomagolás, a termékek nevei is jól hangzanak, és amikor megszagoltam..hát végem volt! Nem nagyon hallani róluk egyébként, pedig nagyon jó kis darabok. metime_tbytetesept_7.jpg

t by tetesept habfürdő ( 400 ml 1599 Ft)

Ezek a habfürdők a kedvenceim jelenleg. Isteni habot lehet összehozni vele egy pillanat alatt, az illata betölti a szobát és a víz is nagyon kellemes lesz tőle, már-már selymes. Az egyik legfontosabb mégis: nem színezi meg a kádat túlságosan, simán le tudom fürdés után öblíteni. (mert hát kinek van kedve súrolni relaxálás után?)

Akkor szoktam habfürdőt készíteni, ha picit több időm van és ilyenkor általában felteszek egy maszkot, készítek egy forró teát és még egy könyvet is beviszek magammal vagy beteszek valami youtube videót vagy sorozatot. Totálisan kikapcsolok ilyenkor és ki se szeretnék jönni a fürdőből. 🙂 

Nem kell belőle sok, jó néhány alkalomra elegendő egy ilyen flakon. 

Kedvenc illat: „Kapcsolj ki!” (lila flakon) – ylang-ylang és orchidea kivonat mandulaolajjal
metime_tbytetesept_9.JPGmetime_tbytetesept_4.jpgmetime_tbytetesept_10.JPG

t by tetesept fürdősó ( 60 g 499 Ft)

Korábban nem voltam nagy fürdősó felhasználó, de mára már sokkal jobban szeretem, mint a fürdőbombákat például. Rájöttem, hogy nekem nem annyira kell a csillám és a sok felesleges körítés, szépen lassan átszoktam ezekre a fürdősókra. Hamar és könnyen feloldódik, isteni illata van és szuper lesz tőle a fürdővíz. Szintén kád-barát, nem kell nagytakarításba fognunk fürdés után. Nap végi kikapcsolódáshoz, mindennapi lubickoláshoz abszolút ideális választás. 

metime_tbytetesept_2.jpgmetime_tbytetesept_3.jpg

Hol kapható?

A Rossmann üzletekben találjátok országszerte, illetve a TakemeShop.hu websoldalon is elérhetőek a termékek.

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .