New York Fashion Week 2016. – Tommy Hilfiger show & after party

tommy_hilfiger_show_newyork_fashionweek_beautyjunkie_2_2.jpgBiztosan mondhatom, életem egyik legnagyobb élménye volt részt venni New Yorkban a Tommy Hilfiger shown. Sajnos elég későn kezdődött a show, ezért képeket és videót elég nehézkes volt sötétben készíteni, de megtettük, amit lehetett. 🙂 

tommy_hilfiger_show_newyork_fashionweek_beautyjunkie_7_k.jpgMaga a show egy kikötőben került megrendezésre, ahol az egyik dokkon rendezték be az idei kifutót. Igezi karnevál hangulat volt, óriáskerékkel, céllövöldével, fagyival, sültkrumplival..tényleg minden a helyén volt és természetesen minden TOMMY X GIGI logóval ellátva. Egyébként egészen elképesztő, hogy Gigi Hadid mekkora sztárrá nőtte ki magát ilyen rövid idő alatt..azért nem semmi a Tommy Hilfigerrel kollaborálni egy kollekció erejéig. 🙂 Ahogy elindult a show, azonnal elérhetővé is vált online a TOMMY X GIGI kollekció.tommy_hilfiger_show_newyork_fashionweek_beautyjunkie_1_k.jpgMég a show előtt sikerült az egyik nagy kedvencemet Aimee Song-ot, a Song of Style bloggerét is elkapni egy közös képre. tommy_hilfiger_show_newyork_fashionweek_beautyjunkie_8_2.jpgtommy_hilfiger_show_newyork_fashionweek_beautyjunkie_10_k.jpgA modellek az utcán keresztül vonultak át a backstageből a kifutóra..nem nagyon tudom leírni a sikítozó tömeget, ami Gigit, és például az érkező Taylor Swiftet övezte..döbbenetes volt!tommy_hilfiger_show_newyork_fashionweek_beautyjunkie_9_2.jpgtommy_hilfiger_show_newyork_fashionweek_beautyjunkie_4_2.jpgtommy_hilfiger_show_newyork_fashionweek_beautyjunkie_5_k.jpgtommy_hilfiger_show_newyork_fashionweek_beautyjunkie_13_k.jpgA Tommy Hilfiger egyébként közel áll a szívemhez, most is a szokásos sportos, tengerész stílus köszönt vissza a ruhákon. ITT tudtok még jó minőségben képeket nézni a kollekcióról. tommy_hilfiger_show_newyork_fashionweek_beautyjunkie_6_k.jpgtommy_hilfiger_show_newyork_fashionweek_beautyjunkie_11_k.jpgtommy_hilfiger_show_newyork_fashionweek_beautyjunkie_12_k.jpgtommy_hilfiger_show_newyork_fashionweek_beautyjunkie_3_2.jpgElképesztően jól éreztük magunkat a show utáni after partyn is, ahol tényleg volt minden, ami egy karneválhoz kell. Természetesen kipróbáltuk az összes játékot, és néhány cuki ajándékkal és rengeteg fantasztikus élménnyel tértünk haza. 

Cukovy leather jacket
Coccinelle Arlettis bag

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .