OUTFIT – Blue trench coat

tchibo_ballonkabat_beautyjunkie_8.JPG

A ballonkabát egy igazi klasszikus. Olyan alapdarab, ami nem hiányozhat senki ruhatárából. Nekem több is van, világos barna, rózsaszín, fehér..és most ez a legújabb, a sötét kék. Az ilyen esős időben, mint most, illetve októberben Londonba megyek és ott pedig végképp nagyon jól fog jönni, hogy vízlepergetős és van egy felgombolható kapucnija is.

Szövegközi kép 1Én leginkább a dupla gombos és megkötős verziókat szeretem, szerintem ezek nagyon jól mutatnak szétnyitva és összegombolva is. Tudjuk sportos és nőies cuccokkal is egyaránt kombinálni, igazi univerzális darab. Az átmeneti időben kifejezetten jól jöhetnek ezek a kabátok, nekem segít átvészelni a nyári nagy melegről őszre való átállásnál a „nem tudom mit vegyek fel” dilemmámat is, mert gyakorlatilag mindenhez megy.

Ha ti is szintén vízhatlan, de csinos darabot vadásztok, akkor nézzétek meg ezt, a Tchibo kínálatában megtaláljátok, ITT!

tchibo_ballonkabat_beautyjunkie_1.JPGtchibo_ballonkabat_beautyjunkie_2.JPGtchibo_ballonkabat_beautyjunkie_4.JPGtchibo_ballonkabat_beautyjunkie_6.JPGtchibo_ballonkabat_beautyjunkie_9.JPGtchibo_ballonkabat_beautyjunkie_3.JPGtchibo_ballonkabat_beautyjunkie_7.JPGtchibo_ballonkabat_beautyjunkie_5.JPG

Follow:
Oszd meg:
A bejegyzés a Tchiboval kollaborációban készült.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .