Bobbi Brown Art Stick – Elecrtric Coral

beauty_junkie_vienna_outfit_bobbi_brown_artstick_3_2.jpgAz egyik legnagyobb kedvencemmé nőtték ki magukat a Bobbi Brown Art Stickjei, ezek közül is most az Electric Coral árnyalat a legnagyobb favoritom. A márciusi kedvences videómban már találkozhattatok velük, abban is elmondtam, hogy miért és mennyire imádom ezeket a ceruzákat (a többi színt is megnézhetitek, ami nekem megvan), de most úgy éreztem, hogy ideje szentelni ennek az árnyalatnak egy külön bejegyzést. 🙂

beauty_junkie_vienna_outfit_bobbi_brown_artstick_2_2.jpgEz az árnyalat a tökéletes hideg narancs-piros, ami nem csak gyönyörűen mutat szerintem kb minden bőrtónussal, de optikailag fehéríti a fogakat, ami egy ilyen élénk rúzsnál nem utolsó szempont.

Fantasztikus állaga van, nagyon szépen fel lehet vinni közvetlenül az ajkakra és a duci formája ellenére precízen lehet vele dolgozni, mivel szerencsére jól hegyezhető. (a hegyező egyébként ajándékba jár is a ceruza mellé) Én nem is használok hozzá semmilyen ecsetet, tényleg csak simán a ceruzával felviszem a számra és ennyi.

Nagyon klasszul meg is marad órákon át, és amikor elkezd egy picikét kopni akkor azt is nagyon szépen teszi. Felvitelkor krémes állagot érzek, de az ajkaimon mégis szinte olyan, mintha semmit sem viselnék.

beauty_junkie_vienna_outfit_bobbi_brown_artstick_1_2.jpgbeauty_junkie_vienna_outfit_bobbi_brown_artstick_10_2.jpgbeauty_junkie_vienna_outfit_bobbi_brown_artstick_8_2.jpgbeauty_junkie_vienna_outfit_bobbi_brown_artstick_9_2.jpgElképesztően pigmentált! A képeken úgy láthatjátok rajtam, hogy első lépésben körbekontúroztam, majd megdöntve a ceruzát kitöltöttem a számat. Egyetlen áthúzással ilyen isteni erőteljes színe van. Tényleg fantasztikus kis darab!

beauty_junkie_vienna_outfit_bobbi_brown_artstick_5_2.jpgbeauty_junkie_vienna_outfit_bobbi_brown_artstick_4_2.jpgNem 100%-os matt, de inkább azért oda sorolnám. Ennek ellenére nekem nem szárítja az ajkaimat, egymás utáni napokon is szívesen viselem. Néha egy kis átlátszó szájfényt pöttyintek a közepére, hogy egy kicsit dúsabbnak tűnjenek az ajkaim, de többségében inkább magában viselem, annyira könnyed érzés így.

Egyébként igazi többfunkciós darabról van szó, ugyanis krémes állaga miatt arcpírként is lehet használni. Egyszerűen csak húzok néhány apró vonalat az orcákra és az ujjaimmal eldolgozom. A krémes pirosítóimat el is kezdtem kiselejtezni, hogy őszinte legyek, mert ez mindet magasan veri.. extra tartós és mégis szép természetes hatást lehet vele elérni.

7800 Ft-ba kerül egyébként egy ilyen „kis” ceruza, ami egyébként 5,6 grammos és baromi lassan fogy még a hegyezgetés ellenére is, mivel egész egyszerűen nem kell sokszor áthúzni és a nap során sem szorul túl sok igazgatásra. Ha reggel felteszem, akkor maximum étkezések után szoktam csekkolni, de még akkor is teljesen jól néz ki, inkább csak megszokásból húzom át, hogy azért mégis..

Szerintem teljesen megéri az árát, ezennel a legjobb multifunkcionális darabnak kiáltom ki, amihez valaha is szerencsém volt. Éjen-éljen! 🙂

beauty_junkie_vienna_outfit_bobbi_brown_artstick_7_2.jpgbeauty_junkie_vienna_outfit_bobbi_brown_artstick_6_2.jpg

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .