The Body Shop Tea Tree 3 IN 1 Mask Scrub

the_body_shop_teafaolajos_3in1_maszk_2.jpgTudjátok már rólam, hogy a maszkok szerelmese vagyok, lassan egész kis kollekcióm van különféle hatású maszkokkal. Mostanában főleg a hidratáló és tápláló maszkokról írtam nektek, viszont beköszöntött a jó idő, úgyhogy mára egy kicsit talán extrábbat hoztam, ami az olajos bőrűeknek lehet segítség. 🙂

A The Body Shop teafaolajos 3in1 radírozó maszkja igazi megmentő volt nekem az utóbbi hetekben, ugyanis egy kozmetikai kezelés eléggé kikészítette a bőrömet és a nem tetszését egy kis rügyezéssel nyilvánította ki. Nem jött túl jól, ugyanis volt pár fontos jelenésem és fotózásra is készültem..szóval úgy minden összejött. Ilyenkor szoktam én a jó öreg TBS teafaolaj koncentrátumért nyúlni (ebből mindig tartok itthon egy üveggel), viszont most tesztelésre megkaptam ezt a radírozó maszkot és gondoltam bevetem, hátha segít enyhíteni a problémát. the_body_shop_teafaolajos_3in1_maszk_1.jpgNem akarom nagyon fokozni az izgalmakat, ezért lelövöm a poént, NAGYON bejött! Nem szeretem a durva bőrradírokat ezért egy kicsit tartottam tőle, de szerencsére nem volt ezzel gondom. Finom kis szemcsék vannak csak a sűrű maszkban, ami éppen csak kellemesen radíroz miközben mosom le a maszkot az arcomról. Nagyon szeretem a kémiai hámlasztást, de most nem is ártott most a konkrét radír, ugyanis néhol hámlik a bőröm és nem a legszebb látvány ilyenkor, plusz erre sminkelni sem a legkönnyebb ugyebár..

HOGYAN HASZNÁLOM?

Felviszek a tiszta bőrömre egy kb mogyorónyi mennyiséget és amíg megszárad megnézek egy rövidebb youtube videót vagy ilyesmi. Miután letelt a kb. 5 perc, meleg vizes törölközővel elkezdem körkörös mozdulatokkal lemosni az arcomról és eközben a kis szemcsék radírozzák a börömet. Esténként szoktam használni és utána bekenem éjszakai szérumokkal és hidratálóval az arcomat.

Ezután kifejezetten tisztának és frissnek érzem az arcomat. Ebben a hirtelen jött nyári melegben kifejezetten jól is esett, mintha hűsítene is picit. Nem használom feltétlenül az egész arcomon, többnyire elég a T-vonalamra felvinni, és kicsit segít mattítani is ezt a területet.

Használható lemosóként is, ezt úgy kell elképzelni, hogy a vizes arcunkat mossuk meg egy kis mennyiséggel. Én ha így teszek, akkor általában még a kezemben egy pár csepp vízzel kicsit „összedolgozom” és úgy viszem fel az arcra, mert alapból egy eléggé sűrű krémről van szó. Viszonylag ritkán használom így, de ha problémásabb lenne a bőröm, valószínűleg esténként a smink lemosása után mosnám meg így az arcom pluszban. 
the_body_shop_teafaolajos_3in1_maszk_4.jpgNyáron egyébként nekem is olajosabbra vált át a bőröm, szóval most bevettem a rutinba és hetente 1-2x felviszem, hogy kordában tartsam és ne fényesedjen át túlságosan hamar a bőröm, illetve ne alakuljanak ki a pattanások. Kvázi megelőzés céljából vetem be, de most az SOS helyzetben is nagyon hasznos volt. Szépen gyógyultak a pattanások, lehúzta a gyulladást, és könnyebben sminkeltem le az arcom utána. 

Én kifejezetten élvezem a maszkok használatát, és szeretek többet is tartani a különféle problémákra, ezeket könnyebb is beépíteni szerintem egy bevált arcápolási rutinba. 

Ez a maszk egyébként 125 ml és 4690 Ft-ba kerül. Nekem heti 1 alkalmas használat mellett meg sem látszik, hogy fogyott volna, szóval azt mondanám, hogy minimum egy félévre elegendő mennyiség egy ilyen tubus. Ha problémásabb bőrre arclemosásra és alkalom szerűen maszk-radírként is használjuk, akkor kb 2-3 hónapot mondanék. Szerintem ez így nem drága, úgyhogy ha ilyesmit kerestek, akkor érdemes megnézni. 🙂 A webshopban ITT találjátok.

Nekem a teafás TBS család az egyik személyes kedvencem, régebben végigpróbáltam szinte mindent ebből a vonalból és a problémás bőröm imádta. Száraz bőrűeknek inkább nem ajánlanám, télen én is óvatosabban bánok ezekkel, de a kombinált és olajos bőrűek bátran használják, mert isteni. 🙂
the_body_shop_teafaolajos_3in1_maszk_3.jpg

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .