L’Occitane shea vajas hidratáló arcolaj

loccitane_shea_arcolaj.jpgAz utóbbi időben elég nagy trend lett különféle arcolajakat használni, és természetesen én sem bírtam ki és ki kellett próbálnom néhány verziót.. sajnos eddig azért nem született bejegyzés ezekről, mert csúfos vége lett a próbálkozásoknak és inkább hanyagoltam a témát, úgy döntöttem annyira nem nekem való ez a dolog. Ez a L’Occitane darab is tesztelésre érkezett és bevallom a korábbi rossz tapasztalatokra alapozva betettem a sarokba, gondoltam majd valamikor sorra kerül..ha sorra kerül. Végül az egyik este (egy hatalmas séta után a szélben) iszonyatosan húzódott a bőröm és előkerült a vakmerő beauty blogger énem, gondoltam miért is ne, kipróbálom ezt az olajat, lássuk mit kezd a durván száraz részekkel. Nagyon meglepődtem, mert teljesen jól hidratált, és nem volt furcsa érzés sem utána az arcomon (pedig korábban próbált olajaknál tapasztaltam ilyet) valóban meglepően kellemes érzés volt. Be is vettem a rutinba és nagyon meg vagyok vele elégedve hosszabb távon is. Lássuk mit is tud!

Egyszerű pumpás kiszerelésű, nagyon finom tiszta illata van és a 30 ml kiszerelés 5% shea tartalommal bír, ami elvileg nyugtatja és hidratálja a legszárazabb bőrt is. Én ezt csak alátámasztani tudom, borzasztóan kellemes érzés az arcomon, azonnal beissza a bőröm és csak kellemes puhaság marad utána. Egy korábbi igen drága arcolajnál tapasztaltam kis apró pattikat és rettegtem, hogy majd ez is előhozza, de szerencsére nem történt ilyen.

A honlapon megtaláljátok a teljes összetevőlistát és a hivatalos leírást. 

HOGYAN HASZNÁLOM?

Éjszakára szoktam használni, arctisztítás és a szokásos szérumok után pár cseppet felmelegítek a tenyeremben és a szárazabb területekre koncentrálva felviszem az arcomra az olajat, a nyakamra/dekoltázsra pedig a maradékot. Szinte egy pillanat alatt beissza a bőröm, és egyáltalán nem marad utána ragacsos az arcom. Ezután a szokásos hidratálókrémemet teszem fel és kész is vagyok. Nem szoktam minden este ezt használni, csak amikor kifejezetten érzem, hogy szüksége van a bőrömnek valamilyen extra hidratálásra. Mostanában kb 3 naponta nyúlok érte. 

TIPP

Néha a körömágyamat is bemasszírozom vele, mert a körömágyolajakat is messze lepipálja hatékonyságban, és nagy szüksége van a kezemnek ilyenkor télen az extra ápolásra. Nem sajnálom rá, hiszen a kezem ápoltsága nekem legalább olyan fontos, mint az arcomé. 

ÖSSZESSÉGÉBEN

Mindennapos használatra illetve nappalra a nagyon száraz bőrűeknek ajánlom csak, de kombinált bőrre is nyugodtan mehet, csak ritkábban, ezt úgyis érzitek majd a bőrötökön. Kevés kell belőle, így a 30 ml igen kiadós mennyiség.

A 30 ml kiszerelés 9950 Ft, ami szerintem abszolút nem vészes ár egy ilyen jó kis olajért. Amiket ezen kívül próbáltam meg sem közelítették ezt hatékonyságban, pedig árban alatta és bőven fölötte is nézelődtem.. Szóval ha kíváncsiak vagytok ti is, hogy mit is tudnak az arcápoló olajak, akkor ezzel bátran tehettek egy próbát, biztosan nem lesz kidobott pénz, sőt nagyon meg lehet szeretni. 🙂

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .