Különleges gondoskodás az arcbőrnek a hidegebb hónapokra

img_1701.JPGHét elejére egy kis különlegességet hoztam nektek megmutatni. Tudjátok, hogy nagyon szeretem az arcmaszkokat, ezen belül is a kimondottan „beauty ínyencségnek „számító darabokért rajongok, és ezek csábítanak el általában. A L’Occitane Immortelle Divine Cream Mask a legújabb felfedezettem. Olvassatok tovább, ha érdekel benneteket. 🙂

img_1705.JPGKorábban az Omorovicza Arany Hydralifting Maszkot és a Paula’s Choice hidratáló maszkját használtam, nagyon elégedett voltam velük, de most vágytam egy kis újdonságra. Nagyon izgalmasnak tűnt ez az Immortelle nevű fő össztevő, ami tulajdonképpen egy kis korzikai virág, és a különlegessége, hogy még leszedés után sem hervad el! A virág esszenciális olaja található meg a krémben, ami a ráncok halványításáért – esetemben a megelőzésért – felel. Ezenkívül shea vaj hidratálja a bőrt, és szünteti meg a szárazságot. 

Lehet arckrémként és maszkként is használni. Én az utóbbinak szoktam feltenni, mert elkezdtem érezni a szokásos évszakváltásos feszülő érzést a bőrömön. Ezt nagyon kellemesen enyhíti, és hihetetlenül jó érzés az arcomnak. számomra kicsit soknak tűnik ez napi használatra, ezért én ezt is úgy használom, hogy heti 2-3 alkalommal lefekvés előtt kb egy órával egy adagot felviszek, és ezt hagyom beszívódni. Egész éjszakára fenthagyom, csak reggel, az artisztításnál távolítom el a maradékot a bőrömről. A párnán nincs nyoma, nem törlöm le vele, mert már előtte kellően beitta a bőröm.
img_1714.JPGEgy kimondottan gazdag, sűrű krémről van szó, amit a hozzá járó kis műanyeg kanálkával tudunk higiénikusan adagolni. A krém maga nagyon érdekes textúrájú, ahogy a bőrre kerül elkezd „olvadni” és hihetetlenül jól lehet szinte rásimogatni a bőrre. Érdemes bemenni egy boltba és kipróbálni szerintem, nagyon szerethető kis darab. 

Az illata számomra abszolút kellemes, virágos, de abszolút nem tolakodó vagy irritáló. Illatanyag van benne egyébként, így akinek ez szempont, az kerülje el! Nem tartalmaz alkoholt, BHA-t, BHT-t, formolt vagy formaldehidet, ásványi olajakat (olajmentes), parabént, ftalátokat, szintetikus színezőket, triklozánt. ITT pedig megtaláljátok az összetevőlistát.
img_1708.JPGA kanálon kívül ez az aranyszínű kis fém eszköz is a dobozban érkezik, aminek a két oldalával különböző módon segíthetjük a krém felvitelét és stimulálhatjuk vele az arcbőrt. Jár mellé egy kis füzet is, amiben 4 lépésben bemutatják kis ábrákon keresztül, hogy hogyan tudjuk a legtöbbet kihozni a maszkból ezzel a kis eszközzel. Én egyelőre nem csinálom szerintem ezt túl profin, plusz lusta is vagyok hozzá kicsit, de a cél érdekében igyekszem kicsit mókolni vele minden alkalommal. 🙂

Azt tudom mondani, hogy összességében igazi élmény ezt a krémet használni, és emiatt megéri a kissé borsos árát is. A bőrszárazságra teljesen megfelelő, és szívesen nyúlok utána, nem nyűg a rutinban. Hosszútávon pedig remélem, hogy a ráncok elleni küzdelemben is jó szolgálatot tesz. De ebben szerintem minden termék esetében csak hinni érdemes, aztán majd X év múlva úgyis kiderül. 🙂

Egyébként indokolatlanul keveset látom/hallom egyébként a L’Occitane nevét felmerülni, ha bőrápolásról van szó, pedig szerintem az egyik legminőségibb kozmetikum a kategóriájában. Nyáron egy arcpermet és egy arckrém is bekerült a rutinomba tőlük, amivel szintén nagyon meg voltam elégedve, szóval remélem kicsit jobban be tudnak majd kerülni a köztudatba. 

Egyébként pont ehhez a termékcsaládhoz kapcsolódóan most jöjjön egy kis beauty hír is, hogy a L’Occitane márka történetében először választottak hazai „nagykövetet”, méghozzá Oroszlán Szonja személyében, a kampányról ITT találtok infókat. Szerintem ez óriási dolog és Szonja nagyon jó választás a márkához. 🙂
img_1657.JPG

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .